17 januari 2012

Trött...

Igår hade jag inte på datorn på hela kvällen...så då skrev jag således inget här. Jag var så himla trött när jag kom hem att jag bara orkade ligga i soffan och vila. Och spela lite wordfeud såklart ;)

Här är några bilder från i söndags, då jag var på födelsedagsfest i Kil! Fyraåringen som fyllde ville dock inte vara med på bild... 

Men lillebrossan gick lättare att fånga! Lilla rödtoppen...än så länge! Pappan ändrade tydligen hårfärg till svart (av sig själv, utan hjälp av färgmedel...) när han var några år, så vi får väl se hur länge det här varar...


Nu ska jag gå och lägga mig i soffan en stund däremot...och spela lite på mobilen! 

9 kommentarer:

Maria Thorbjörnsson sa...

Håller med..trött..tröttare..tröttast..har suttit med datorn hela dagen..bara rättat till efter ett försök att ladda ner ett program..jisses va galet allt blev..så jag tar nog ryggläge jag med..ha det..Maria

Mimmi sa...

Inte konstigt att du är trött :)
Det är ju full rulle på dig hela dagarna nu när du har börjat att jobba :)
kramizz

EVA / whiskyochchampagne sa...

Nej tyvärr...har ingen sån telefon ! Än iaf...har kvar ett tag på mitt gamla abbonemang, så det ska betalas klart först...men sen kan vi spela !

Vilken sötnos ! Här gillas små rödtoppar, då man själv är en sån ;)

♥ ♥ ♥

KRAAAM EVA

soffie sa...

va roligt med kalas, å hoppas du är piggare nu för idag var solen framme så härligt:

mammakero sa...

Visst blir man trött av att jobba! Vet inte alltid om det beror på att man stiger upp "snabbare" än när man är hemma. Tidigare för mej i alla fall!

AnnaKK sa...

Den här veckan har jag varit mer trött om morgnarna än om kvällarna. Som idag tex, blev det inte liv i mej förrän kvart i sju - och jag som hade tänkt jag skulle börja mitt jobbpass vid sju. <:-) Nu styr jag ju på det stora hela det där själv, så det var ingen katastrof att jag inte var där förrän vid halvåtta istället - men det kan ju bli problem den gången jag eventuellt återgår till att ha ett jobb med fasta tider! Fasta läggtider får väl införas om kvällarna då... Och inget mer tittande på exempelvis handbollsmatcher på tv efter, låt säga, klockan 21.00! <:-)

i stora drag sa...

Fin tårta och gullig liten kille!

Inte konstigt alls att du är trött. Det är en stor omställning det där!

Svar: Jaså, du trodde jag låg under en bänk! *ha ha*
Ha det bra!
/Pia

Gunnar sa...

Han såg härlig ut! Nu kommer det mer o mer ljus till oss trötta nordbor. Ljusterapi var ordet!

Lambergsfrua sa...

Vilken lite goding! Det vore väl nästan synd om hans fina röda färg skulle ändras till svart.

Självklart är du trött. Det är en stor omställning för dig och du får se det som en typ av träningsvärk. Det blir säkert bättre, bara vi får lite längre och ljusare dagar.
Varm kram!
Lambergsfrua