05 januari 2012

Sakta jag cyklar genom stan....

Järnvägsgatan i Karlstad har en härlig utsikt mot den nedåtgående solen på vintern...Jag höll på att bli stående mitt i gatan och fota, men kom på att det var nog ingen bra idé och flyttade mig till trottoaren i stället ;)  

Klaraviksbron bjuder ibland också på fantastiska scenerier, då är jag bara tvungen att stanna cykeln och trotsa polarkylan (-3), ta fram kameran och fota....

Min senaste kompis i grodhyllan: En grodängel! Nu har jag lust att samla på roliga grodor igen...

För övrigt har jag jobbat lite idag. Inte så lite heller, ett skrivbord inköptes, uppställdes och så flyttade jag en dator och en skrivare dit. Testade och höll andan...och det funkade! Jag hade med mig ett "arbetsprov" bestående av nybakade kakor också, och de gick hem. På måndag börjar jag tjänsten! Få se vad det blir...lite av varje är det meningen i alla fall! Cykelavstånd också...mitt i stan! 

Men nu ska jag vila mitt hövve lite...

6 kommentarer:

soffie sa...

jaså en grodsamlare tänk det samlade Jennifer på som liten och hon har dem alla kvar :) bra att veta om jag stöter på nån groda nån gång, kanske en spansk groda finns det tro? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jag är så glad för din skull GRATTIS!!!!!!

Lambergsfrua sa...

Jag fastnade också för kvällens solnedgång. Vackra molnformationer.
Det låter som att du har börjat jobba och jag säger bara stort GRATTIS! Vilken fin start på det nya året!
Önskar dig Lycka Till och ha en riktigt mysig helgdags afton!
Varm kram,
Lambergsfrua

Mimmi sa...

Det var helt forståligt att du stannade och fota den himmel där :)hm.. forståligt.. kan det vara det danska ord jag tänker på ... ja ja .. du känner mig nu s¨å du vet säkert vad jag menade ;)
Grattis.. igen till ditt nya jobb .. hoppas att allt går bra och att du kommer att trivas där ..vilket är det viktigaste :)
kramizz :)

Anonym sa...

Grattis till ditt nya arbete

Ann

AnnaKK sa...

Jag har allt förstått av dina mer eller mindre kryptiska inlägg på FB att det var ett jobb på gång - men nu får du allt berätta lite mer än bara om skrivbord och datorer, tycker jag!? :-D Men GRATTIS ändå så klart - jättekul!!! Finns det plats för en till i nåt hörn??? Just nu är jag så där megaless på mitt jobb igen, och vill bara by-y-y-yta! <:-)

Just nu-nu däremot, är jag dunderförkyld och väldigt glad att jag inte sparade det där städa loppisbutiken-arbetspasset tills idag. Phju! Lär inte bli många knop gjorda här idag (och förmodligen inte många kalorier brända heller... <:-I Uff...).

Ha en fin-fin 13-dag! :-)

Mimmi sa...

hm ... inga nya bilder ... säg inte du har varit inne när det var en så vacker och underbar dag ute ;)
Det snöade inte.. det regnade inte.. det blåste inte ;)
kramizz :)