13 augusti 2009

Augustikväll


Kvällen igår var lyckad, både sett till väder och artistsynpunkt. Det var öppen scen på Cafe August och det blev ett blandat program: Magdans, poesi och gitarr/sång. En långväga gäst kom från Sydafrika! Jag förmodar att hon inte enbart rest hit för att vara med på den öppna scenen ;) VF var där, så imorgon (fredag) kommer ett reportage om kvällen!

En stationär dragspelare...

Molnen höll sig på betryggande avstånd!

Popcorn är gott. Fast det har en tendens att fastna i tänderna, grrr..

Man har inte roligare än man gör sig...sägs det.
För popcorn blir man inte speciellt mätt på...
En trollslända hade förirrat sig in under tältduken och hördes verkligen när den surrade! Den lät som en liten helikopter: "smatter, smatter"... Fast den fick snart hjälp ut av en modig man (för jag vågade inte ta i den...lite läskiga är dom)
Ja, kanske man kan kalla den här för det? Underbett har den iaf så det räcker till...Det var ingen mops, utan en Petit B....nånting... det var en valp och otroligt charmig. Hundarna har en egen bar på August, där de kan få vatten!

3 kommentarer:

Pialotta sa...

Underbart med toast.. underbart med underhållning/Musik så där en helt vanlig kväll, då molnen skänker ett konstverk över oss.. Vovven så söt.. underbara bilder.. den här kameran vi har är en bra vän att ta med på besöken:-)) Ha de gott/Pialotta

Ps. Varför är inte du med i fotoutmaningar som har så bra och vackra foton?? Det pågår så många av olika slag.. bara att välja ut sin favorit.. gå in på min fotoblogg och kolla.. Ds

mammakero sa...

Härliga bilder! Skrattade gott åt pop-corn kaninen med tappad svans! Moln bilden var underbar med det otroliga solnedgångsljuset!

Majsan sa...

Åh så söt popcornskanin.
Det vore nått.....att lyssna på pop och bolläta musikkanin skapad av corn! Jippi!!!!!!!!!!!!!