08 augusti 2009

På fredagkvällen bubblar det i blodet, man är...HUNGRIG!


Mmm, myntate serverad i glas påminner mig om Marocko-76, jag var då ditrest i en Citroen, en sån där padda...nej, jag körde inte då, hade inte körkort. Jag fick nyss se en bild från den resan, 19 år var jag, och såg lätt utvecklingsstörd ut, haha! Fast det är man väl när man är 19 år ;)

Heliotrop, humlornas och min favoritbalkongblomma!

Igår på Woolpack Inn blev vi hungriga...

En del var mer hungriga än andra... ;-)

Min favvorätt där, en grillad kycklingbröstfile, två skivor bacon, rostat bröd, currymajonnäs och sallad! Hur många kalorier det är i? Mjae...150? ;-)

Sen spelade vi ett obegripligt (för mig) spel. Fluxx...där man fick hitta på egna regler. Jag kom inte på några bra, och vann således inte.



Lite senare spelade vi ett mycket roligare spel, eller lek kanske man kan kalla det. "Ät skit, kattjävel" ska det tydligen heta... Det hela går ut på att förste man (eller kvinna) skriver en mening, viker papperet, skickar det vidare till vänster, där näste man ritar meningen, viker och skickar vidare...man ska alltså tolka varannan mening och varannan teckning...haha, en kombination av viskleken och Pictionary! Jag skrattade så jag nästan grät. Och sen cyklade jag hem i den ljumma natten. Så borde sommaren alltid vara. Goda vänner, ett glas vin och lite kul.

1 kommentar:

Mimmi sa...

Jag får ärlig erkänna.. när jag såg bilden på den hamburgare.. blev jag inte ett dugg sugen..den såg inte ut att vara något som jag skulle ta i min mun:D
Igår hittade jag en knall röd trollslända...gissa om kameran gick varm:)
kram