27 augusti 2009

Bönestund...

Nu ska det kunna bes böner över internet också tydligen. På Svenska kyrkans hemsida kan man lägga upp en bön som sedan vidarebefordras till mässan varje onsdag (sic!). Men det har varit lite tekniska problem i början sägs det. Nu tänker jag mig en vidareutveckling att man skulle kunna ringa till den bönehörande instansen...fast då skulle det väl bli som hos vilken statlig instans som helst:
-Rrrriiiingg!
-Välkomna till Gud hör bön. Den ni söker är på sammanträde och återkommer klockan 14. Ni får nu tre knappval. Tryck 1 för bön som gäller er själva. Tryck 2 för bön som gäller andra. Tryck 3 för övriga böner.
eller:
-Rrrriiingg!
-Välkomna till Gud hör bön. Det är för närvarande kö, men vi tar strax emot din bön. Du har nummer 348.956 i kön. Tack för att du väntar. Be en bön för att det snart blir din tur..
Pärleporten?

3 kommentarer:

Peter sa...

Hej

Tack för kommentaren. Här på din blogg fanns det ju många fina bilder. Hit kommer jag nog mer gånger

Mimmi sa...

Det blir nog inte en ide jag kommer att ta till mig:)
Jag tittade på bilden i det förre inlägget och studsade till en stund ..tills jag läste att du hade lekt lite med bilden:)
jag trodde du hade hittat en okänd art av trollslända:D
kram

AnnaKK sa...

Ha-Ha-Ha!

Ja, jag läste faktiskt om det där i tidnignen häromdagen. Hade det varit i april hade man ju trott att det var ett skämt, men nu vet man ju inte vad man ska tro - kanske på Gud!? ;-)