06 augusti 2009

Onsdag...


Liten dikesrunda en onsdag morgon: Fastnade, en nässelfjäril på bild. Tur den inte fastnade i spindelnätet! Fast den kanske är för stor för det...

Berberis är vackert! Fast stickigt...

Kommentarer överflödiga...

Det är kul när man förstorar upp bilden i datorn och får syn på alla fripassagerare i bilden! De ser man ju inte i kameralinsen, det är ju fullt upp med att försöka få rätt fokus på huvudmotivet.



Jag har också haft besök av sonen (det är den stora människan...) och systerdottersonen (den lilla människan). Att komma från landet in till stora staden och träffa på lekparker med gungor var nog lite läskigt ;)



Inte lätt att lära hundar sitta! Varken gamla eller unga...

4 kommentarer:

Inanna sa...

*skrattar* ja eller hur är det kul när man lägger in korten på datorn och ser alla fripassagerare man har fått med! Alltid är det något som man inte hade en aning om som kommer med på bild :)
Tack för idag föresten även om det blev lite kort! Vi tog en långpromenad bort till Mariebergsskogen sen och slet ut oss totalt :p Nu har Sebastian lagt in sina kort på datorn och sitter och tittar på dem om och om igen. :) Riktigt roligt för honom! Fast nu börjar han prata om att att han vill göra om bilderna så som mamma gör om bilderna...vet inte riktigt om han är redo för att läga sig photoshop elements än dock :p I(Eller jag redo för att lära honom heller för den delen) ;)

Mimmi sa...

Det var riktiga bra och även lite roliga bilder:)
på den sista med hunden ser det ut som hunden flinar stort:)
va roligt att få besök när de bor så långt ifrån:D
Ja man blir förvånad många gånger när man ser på de kort man har tagit i datorn ..man upptäcker många gånger att man har fått mer med på bild än vad man hade räknat med:)
tack för idag:D
kram

Pialotta sa...

Härliga Macrobilder du visar.. visst är det så många gånger att man blir glatt överraskad när bilderna syns på stora skärmen:-) Bor man på landet så kan det säkert va lite konstigt för barnana.. härliga bilder på den store och den lille och föståss vovven.
Ha de fint i sommaren och fota på..

Borås sa...

Jodå, visst är Mikael sig lik säger lekkamraten som just nu gästar Borås. En skillnad finns.
Då lintott utan hårväxt mellan näsa och haka, nu mörkhårig med skägg!Så det kan bli!