15 mars 2010

Blondiner har kuligare...

Tjoho! Nu har jag äntligen klippt mig och blivit ett riktigt ljushuvve! ;) Mitt tunna hår mår bra av slingor, iaf så känns det tjockare och lite skojigare! Jag satt och fantiserade hos frissan om hur det är där om hundra år: Man kommer in genom dörren och ansiktsigenkänningen har redan scannat av vem man är och hur man brukar vilja ha klippningen. Om man vill ha något annat får man välja på en skärm med olika klippningar och man kan välja till andra behandlingar. Efter det man valt färdigt sätter man sig i en skön fåtölj och sitter kvar där hela tiden medan det kommer olika behandlingsapparater ovanför på ett band. Allt sköts alltså av robotar. Klipproboten är som en stor huv med saxar i, och tvättroboten tvättar håret fast man sitter upprätt. Aldrig mer behöver man luta sig bakåt i en obekväm stol... Sen när man är klar så betalar man med det inbyggda chipet alla har under skinnet på armen. Där har alla fått en viss summa när man föddes och så kan man välja vad man vill spendera pengarna på...

Oj, vad det skenade iväg där ;) Men man vet aldrig...
Men det var HALT att cykla till Våxnäs...bilvägarna går ju an som sagt, men cykelvägarna...suck...om kommunen ändå kunde skrapa där det går iaf. Jag tycker synd om de som sitter i en permobil eller har rullator, själv kunde jag ju hoppa av cykeln och leda den ibland..
Och här är det nog en kontinetalsockel som har rört sig precis vid Bellevue! Stora sprickor i marken. (cykelvägen). Eller är det tjällossningen som har startat?

5 kommentarer:

soffie sa...

snygging där:)
Å va tjockt med is det är på sina ställen verkar ta hur lång tid som helst att detta ska smälta undan,
kram

mimmi sa...

Men kolla in den blondinen ;)
en riktig snygging .. i alla fall bakifrån som man ser här ;)
Jag tror nog att det är tjällossningen som har börjat.. i alla fall ett till tecken på att våren är på väg :)
Nu skall vi se om jag får bort mer snö i morgon eller om jag skal låta ryggen vila istället och bara sätta mig där ute i solen och njuta :) med en kopp kaffe :)

Anonym sa...

Snyggt!!

Jag hoppas innerligt att det inte blir som du säger..haha

Ja usch för cykel/gångvägar...sååå halt!

Kramen Ninni

Brunett medlem i mensa sa...

Vilken ursnygg kalufs,
du svänger ditt nyblonderade hår som en riktig dum BLONDIN!
Du ser vad dessa färgämnen gör med förståndet........tränger in innanför skallbenet och vips förpassas du till syndromet "har jag gjort bort mig nu igen"! *S*

mammakero sa...

Hej på dej ljushuvud! Nu börjar mitt hår behöva en behandling igen. Utväxten är ganska rejäl. Har inte bestämt ifall jag ska vänta och slinga utväxten och bli som jag var skapt eller om jag ska välja mer blond färgning..!?
Vägarna här, både grusvägar och asfaltsvägar har massor av långa och djupa sprickor. Jag tror inte tjälen lossar innan marken är bar. Kan det ha samma orsak som att det oftare blir stora vattenläckor som i Göteborg?