09 mars 2010

Sol och vår!

Men den pusslas nog ihop så småningom! Men i en annan affär såg jag två högerhandskar som satt ihop...vänsterhandskarna måste ju finnas någonstans! Undrar om någon köpt dom utan att märka det... :)
Himla långt tåg det här..och vita vagnar! Det brukar mest vara tomma timmervagnar som kommer från Skoghall. Th, vet du? ;)
Nä, där sprack den teorin om att det sitter nån längst bak på tåget och äter bananer som sen slängs på banan...men han kanske har klättrat in i vagnen redan... ;)

7 kommentarer:

mimmi sa...

Men vi kom ju fram till att det var vår Bigfoot som var där och slängde bananskal ... han ville ju visa dom där ovan var han var ifall de skulle komma och hämta honom tillbaka dit han hör hemma ;)
Jaså du har varit ute och åkt runt idag ser jag :)
kram

Ännu bilägare sa...

Hahaha, så kul med jättebilen som slukar småbilar. Ja, nu har säkert försäkringsbolagen att göra! *S*
Green cargo..........grön last, omogna bananer?;-))))))))))

AnnaKK sa...

Dagens största skratt åt småbilarna som fastnar i snöplogen, eller vad det är för nåt! :-D Den pratbubblan var för himla BRA!!!

Och de arma armarna också! :-)

När det gäller bananskalen får du nog kolla mer än ett tåg innan du helt förkastar din teori! ;-)

soffie sa...

fniss attans då hade jag fel ang bananmysteriet ;)
ha en goo kväll

Thorbjörn sa...

De vita containrarna transporterar bränsle till bruket här ute på ön. Bränslet innehåller sånt som blir över vid skogsavverkning, det vill säga nermalda grenar och kvistar.
Just denna typ av containertåg körs i nuläget två dagar i veckan, växelvis från Småland och Norge.

mammakero sa...

Arma oss...!!! HAHAHA!! Jäkla småbilar...!!! AHAHAHAHA!!! Tack för skratten!
Jag älskar dina pratbubblor!

AnnaKK sa...

Go´dagens!

Anar faktiskt några försiktiga solstrålar som kilar sej fram mellan gråmolnen nu. Typiskt bara att jag inte har fått tummarna loss till att åka och jobba än idag... <:-) Så blir det solsken nu får jag nöja mej med att titta på det ut genom fönsterna på arbetsplatsen... Ja, ja... That´s life!