19 mars 2010

Primula veris

Färgprakt på Plantagen! Primula är vackra...men lite tråkiga, jag lyckas inte bra med dom...(det är nog jag som är tråkig ;)
Här är det också färgglada kaktusar! Men..men...det är nåt som inte stämmer! Gissa vad? Jo, när jag tittade närmare på dom så såg jag att det bara är FUSK med alla blommorna! Det är pålimmade eterneller...
 :( Sicket jäkla påfund... ;)
Men en alldeles äkta penselåda fick åka cykelkorg hem! De tål ju lite blåst och kyla så det gjorde inget. (hoppas jag) Och nu står de på balkongen. På vägen hem hittade jag en massa nedsågat ris av vide så jag kunde plocka utan dåligt samvete! Nu ska jag göra en liten vårgrupp...
Kan hon ha hetat Anna? :D
Och hela flockar med sidensvansar flög omkring härutanför! Jag försökte fota dom med Lilla Blå, men den är ju ingen långzoomare precis. Men så kom dom och satte sig i en buske nära mig, och jag tror inte att dom riktigt märkte att jag stod där...så denna bilden blev rätt okej.. Fina färger på vingen där!
Här har jag förstärkt färgerna lite, fast de lyste rätt bra i alla fall, de här löven. Vet inte riktigt vad det är för träd..?

Dagens ord: Själlossning...

4 kommentarer:

mimmi sa...

Fick du bild på sidensvansar nu :D och de blev ju jätte bra :) Din lilla blå är ju så bra.
Vilken fusk .. klistra på .. det är bara för att locka folk att köpa för att det skall se "vackert" ut
Imorgon skall det visst bli årets varmaste dag .. hoppas de har rätt :)

Primuladiggare sa...

Primula i alla färger,helt underbart! Denna lilla blomma får inte torka ut, inte heller bli dränkt i vatten. En jämn tillförsel av vatten lite åt gången är blommans önskemål.
Jättefint färgrikt foto!

soffie sa...

å så vackra blommor du fotat,
hade tänkt duscha nu men det va ju kört då det ej kom nåt vatten,berörs ni med där borta hos dej?
Ha en goo lördag

mammakero sa...

Sidensvansar är vackra och stolta fåglar. När en hel flock kommer sätter de sej oftast i en och samma träd/buske. Då ser det ut som trädet/busken lever och kokar av kvittret!
Kul med nyinköp! Det är en speciell känsla att hitta något i utbudet som jag gillar. Oftast hittar jag snygga kläder som inte alls passar mej!
Härliga bilder, jag gillar de med pratbubblorna! Mest "Kaj e dum"!! HAHAHA!! Då fick du mej att skratta högt!