17 mars 2010

Jakten på den försvunna våren!

Jag tog en liten sväng till Stadsträdgården idag för att leta vårtecken...jag var där förra året den 18 mars och tog bilden överst. Det är samma buske...men i år är den lite tröttare. Men den kommer väl igång snart och allt annat där också får vi hoppas!
Här är en närbild på blommorna, de ligger ihoprullade som små "flärpar" och vecklar snart ut sig!
Om de kunde tala...
Ja så här tror jag det låter hos kajorna när de sitter och tjattrar (chattar?) uppe i träden på kvällarna...
Shoppade lite på stan...det finns många snygga tunikor (turkosa!!) men jag tycker jag ser fånig ut i de flesta modeller. Men den här var rätt bra! Lite skjortklänningsmodell och massor med fickor! :) Bra dä! (den där vita pluppen på ryggen är en stöldbricka. Den var rätt obekväm...men försvann ju när jag betalade! :)
Men köpa trasiga, lappade jeans? Hm...näää...så där brukar jeans se ut när de är gamla och slitna och jag har lagat dom en sista gång innan de inte håller längre. Man kan undra hur de här håller i tvätten?

5 kommentarer:

AnnaKK sa...

Bara snöeländet sjunker undan lite till, så solen kommer åt växtligheten, så kommer grönskan förmodligen att formligen explodera - och jag skulle tro att den är ifatt sej själv långt tidigare än vad vi kanske tror just nu. Lövutsprickningen blir i bästa fall bara nån vecka senare än normalt!? :-) Hoppas jag...

Liknande lappade jeans köpte dottern, och jag kan meddela att alla lappar satt kvar som de skulle åtminstone efter första tvätten. I somras köpte hon jeans som var supertrasiga, och de blev typ megatrasiga av att tvättas... Hå-hå-ja-ja...

Skoj att få hänga med dej på shopping, och nästa gång kan du väl mobilblogga från provrummet så kan du få smakråd direkt - via blogg eller SMS! ;-) Fast å andra sidan klarade du ju det där galant alldeles själv - fin!!! :-)

Sist, men inte minst: Hundkonversationen är klockren!!! :-D

soffie sa...

ja guuu vilken seg vår vi får hoppas sommaren blir seg den med så den stannar läääänge här;)
roliga bilder å snygg tunika du köpt,
ha en goo kväll

mimmi sa...

Javisst ja .. du skulle dit idag :)
och va trevligt att du mötte dessa hundar och att du är så duktig på hundspråket så du kan tolka för oss vad det är de gluffar om ;)
Jag kollade också på bilder från precis ett år sedan och jag såg att vi hade då ganska mycket snö ..men sen... två veckor senare .. då var det bar mark och man var ute och fotade en massa grönt .. så nu fick man lite hop om våren igen :)
kram

AnnaKK sa...

Ser fram emot foton på tappade saker - särskilt humör och förstånd!! :-D Tappa ansiktet ska man väl också kunna göra - och hakan. Kan nog bli intressant på bild...!? 8-X

Pialotta sa...

Men du så fräckt att fota sig själv i provrummet:)) Har jag inte tänkt på.. måste testa. Slitna Jeans och lappade är högsta mode, men jag tror jag väljer några med mindre lappar på och mindre trasighet... annars gillar jag de slitna, så det blir alldeles säkert ett par dylika nu snart.. men mjuka och lite tunnare.. absolut ett tvång och inga som sitter som en smäck.. mer "löspack" är min stil;)
Ha de bäst du där borta i Värmland.. för det är väl där du camperar:) ?