14 mars 2010

Vårspindel!

Jag tvingade mig att titta på Melodifestivalen igår, bara för att se om jag skulle få mina fördomar bekräftade. Och det fick jag med råge...Jag hade också text-tv på för att jag skulle kunna "höra" vad de sjöng. Jag ångrade mig faktiskt att jag hade det på. Hur kan man skriva såna texter och tycka att de är bra? Vilken smörja...hjärta och smärta och walking hit och dit...Hu. Nu kommer inte jag att titta på detta frivilligt något mer. För det var ju ingen som tvingade mig ;)
Jag var ute och gick idag i solen! Den här skylten står förresten där året runt, så det är nog ingen som tar den på allvar ens när isen på älven börjar släppa. Men just nu är den rätt tjock fortfarande och en hel del skoterspår finns det på den.
Antagligen går det en varmvattenledning här eller nåt..
Och har man sett! Ett vårkryp! En liten spindel som var ute och sprang i snödrivan. Jag vet inte riktigt vad den gjorde, letade mat kanske? En vårfluga skulle nog inte sitta fel som lunch för den..
Att spreja graffiti i snön kanske inte är så smart..snart är den borta, både snön och inskriften :D

5 kommentarer:

soffie sa...

När man har en 5åring hemma så är melodifestivalen ett måste;)
Jag tycker hela grejjen är värdelös så många turer innan det tillslut blir final,Men Nellie gillade Eric bäst å jag gillade Timotej å Han med flygeln Fakir!
Hoppas nu lilla Anna får några röster utomlands,
Hua har krypen vaknat nu?VÅR TJOHOOOOO
kram

Pialotta sa...

Antingen är man med på tåget eller inte vad det gäller melodifestivalen Yvonne.. alla kan inte gilla allt här i livet.. du har ju dina böcker;)
Hur som helst så har jag varit med dig på en promenad idag.. väldigt vackert i din omgivning.. tack för jag fick gå vid din sida:)
Nu byter jag helt inriktning.. tar bort min Kafferast på allvar och tar med mig din adress;)
Kramiz

AnnaKK sa...

Hejsan!

Jag är också måttligt intresserad av Melodifestivalen - det hade framförallt räckt med den som var i lördags. Vad alla delfinalerna ska vara bra för har jag aldrig riktigt förstått - inte höjer de kvaliteten på låtarna iallafall... <:-)

Jag hittade också en insekt i snön idag - fast den hade frusit ihjäl... Eller möjligen dött av någon annan åkomma... Ett bi var det...

Där det plötsligt inte är nån snö kvar - bland annat närmast stammen runt ett av mina äppelträd - har det hänt grejer! :-D Trodde knappt mina ögon, men hux-flux så fanns det en hel "skock" med snödroppar där - i blomning dessutom.

mimmi sa...

Men kors i taket .. har du fått bild på en levande spindel .. det var inte dåligt . det var härliga bilder ..men du behöver ju inte tala om att det kan finnas en vattenledning där man kan se gräset .. du tar ju bort hoppet om vår då ;)
kram

mammakero sa...

En spindel i snön!! Wow!
Vad bra att klottra på snön, snart (hoppas jag) är den borta! Både klottret och snön!
Vi hade TVn på för det var flera som ville kolla melodifestivalen. Jag såg bara korta glimtar, höll mej lämpligt nog i köket med lite värdinneuppgifter, som kaffekokning...! Har inte följt ett enda av melodifestival delarna och därför inte ett dugg intresserad av hur det gick nu.