11 december 2009

Julen varar INTE till påska, som tur är!


Ja, just det! Den första julklappen är nu inköpt iaf. Det blev en gåva från Barnfonden där man kan välja mellan en massa olika saker att ge bort. Jag valde leksaker till en förskola i Kenya. Det är så viktigt att tänka på att det finns massor av människor som inte har alla dessa saker som vi har här, och att det inte är självklart med att få och ge bort julklappar. Naturligtvis kan man ge efter förmåga, har man råd och vill så kan man väl köpa klappar, men det är nog många som känner ett tvång att köpa saker också, bara för att man ska.
Det bästa med julen tycker jag är att titta på Kalle Anka och hans vänner...fast i år finns det ingen systeryster att sitta och fnittra tillsammans med. Här hemma blir vi tre stycken på jul...jag kanske får försöka uppbåda lite julengagemang, sambon är totalt ointresserad av alla högtider...
Men man får väl försöka göra det bästa av alla situationer, även jul...Jag ska hänga upp min chokladkotte iaf!

2 kommentarer:

Pakethandlare sa...

En nyttig julklapp är till dig på g...kanske lill-tomten lägger den i din brevlåda....nu idagarna när han är på språng ??????????
Inte tjuvtitta, bara klämma!!!!!!!!!!

AnnaKK sa...

Hejsan!

Den där sortens julklappar är verkligen jättebra att de finns! För det finns faktiskt alltid någon som det passar bra att ge just en sådan till - dock gäller det ju att denna någon fattar poängen... Men det får man ju hoppas! :-)

Tungt det där att fira jul utan din syster nu... :-( Men din chokladkotte vill så klart gärna komma upp i granen i år också, så du får tänka på den och göra det bästa möjliga av den här julen också! :-)

Önskar dej en mysig fredagkväll! Om si så där två timmar kommer vi att slå oss ner vid bordet på restaurangen där vi ska avnjuta vårt julbord... Ser verkligen fram emot det - men INGA kolor!!! Aldrig mer!!! Hm... ;-D