09 december 2009

O-regn (uppehåll alltså)


Det regnar inte! Så jag gick ut i skogen, där är det ju blött och mycket mark har förvandlats till riktiga sankmarker. Men det glittrar vackert av dropparna i granarna! Och så luktar det så gott, jag gillar doften av förmultnade löv, mossa och...björnklister! Kom jag att tänka på! Minns ni er barndoms Björnklisterdoft? En grön liten burk med en vit liten plastpensel i...och så luktade det så himla gott...finns det att köpa längre? Hmmm....

Droppen Dripp...

Och spindelnätet har blivit dekorerat! Eller...

..är det någon som glömt sitt pärlhalsband ute i skogen? Ett litet skogstroll?
Gräset har också glittriga droppar! Tror det här heter kärrgräs...men rätta mig gärna om jag har fel! :D
Och så...ett nytt skal! Inte dagsfärskt, men ändå nyare än de tre jag tog kort på sist. Om det är ett Kravskal vet jag inte..såg inget märke och jag vill ju inte sitta och pilla där, mitt på spåret! :D Tänk om det skulle komma ett tåg...

6 kommentarer:

EVA / whiskyochchampagne sa...

Snacka om vackraste dekorationen !!! Hur fint som helst...

***
KRAAAM EVA

:)

Julklapp på väg sa...

ÅHHHHHHHHHHHHHH, barndomens klister............jag kunde inte stå emot doften därför åt jag också av klistret!!!!!!!!!!!!!!!
Vilka ljuva barndomsminnen. :-))))
Din mus är så söt, nu får du sticka katten!

mammakero sa...

Julgranen är dekorerad till och med inne i skogen! Kanske är det älvorna som gjort fint inför deras danser?
Tänk att du är bananmannen på spåret! Ännu ett steg närmare! Nästa gång kanske du får tag i honom!
Vi har oxå haft O-regn idag!

Unknown sa...

Vakre bilder! Det er fascinerende med vatten i naturen...

Takk for besøk på min blogg.
Min favorittrestaurant i Puerto Rico er La Cabaña. Ingen gourmetrestaurant, men god mat og veldig god service. Prisnivå er "midt på".Jeg har kjent flere av de som jobber der gjennom 20 år. La Cabaña ligger midt i hovedetasjen (1.etg.) i det store shoppingsenteret i sentrum. Ta en titt her (copy/paste):
http://sollerlover.blogspot.com/2009/01/jule-og-nyttarsmat-i-varmere-strk.html

En annen restaurant jeg vil anbefale er Balcon Canario. Den ligger på utsiden av shoppingsenteret, mot taxi holdeplass. Her serves det lokal kanarisk mat. Restauranten er populær blant lokalbefolkningen, noe som er et godt tegn!

Om dere vil ha et spesielt måltid i spesielle omgivelser anbefaler jeg La Taberna Timanfaya, ikke langt fra der dere skal bo. Høyere prisnivå, men dere vil få et måltid som blir et minne for livet!
http://www.lataberna.cc

Klem (kram) fra Randi

mimmi sa...

Vilka underbara bilder du har lagt upp :)
Det klister kan jag inte minnas .men det är klart .. jag bodde ju i Danmark då och det hade kanske ett annat namn där :)
kram :)

Ulla sa...

M mmm...visst kommer jag ihåg björnklistret. O-regnar hahaha det var roligt. Det är som Findus säger till Pettson...det o-ligger potatis i landet