15 december 2009

Snöslask...


Ja, det har inte kommit så där jättemycket snö här, som tur är, det är illa nog tycker jag, det som är. Visst var kommunen ute och plogade cykelbanorna, men det hjälper inte mycket på alla ställen, det blir moddigt och slaskigt, men bilvägarna är snöfria...jag tror jag cyklar på dom istället! Jag har förstått att det kommit mer snö österut än här i Karlstadtrakten, dock. Där får det gärna stanna! :D

4 kommentarer:

AnnaKK sa...

Det snöar ganska mycket här nu - fast jag tror inte det blir så mycket på marken av det sen, men vitt blir det iallafall. :-)

Landsvägen här har inte fått några snöpinnar - inte ännu så länge iallafall... Dessutom har hastigheten precis blivit sänkt, så Vägverket tycker kanske att vi ska klara oss utan snöpinnar nu. Återstår att se om det kommer att vara nån service vad det gäller plogningen - den har funkat bra innan om åren, men det är så jag nästan tvivlar lite nu ovanpå de andra inskränkningarna... <:-)

Carina sa...

Tur du inte bor här i Gävle för här vräker ner snö idag och har så gjort sen igår kväll!

Tusen tack för tipset om frågespelet som jag allt ska spana in, båda gillar vi den typen av spel!
Så fram med vinterkläderna nu :-)

mimmi sa...

Här snöar det igen :) och jag är bara så glad över det ;) nu kan jag se vad som händer på andra sidan av stigen ..hm .. inte för att det har någon betydelse förstås ..eftersom jag nästan aldrig kollar där ändå ....MEN om jag vill så kan jag nu eftersom det är SNÖ och det blir ljusare ute ;)
kram

Isgata sa...

Din cykelväg ser livsfarlig ut med sin isgata. Nä, aldrig en tvåhjuling i detta väder, knappt en fyrhjuling heller. Idag när jag skulle bromsa gled bara bilen........jag var helt chanslös.
Tur att det inte kom någon i min väg! Fy för denna årstid, jag vill ha vår med fågelsång, blommor och värme och det NU!
Cykla lugnt om du nu måste bruka detta fordon i vinterväglagets opålitlighet!