10 december 2009

"Små cyklar dom far omkring..."

Idag hade min cykel tappat andan! Inte gett upp den helt, men framdäcket var lite...platt. Men det gick att cykla ner till cykelreparatören som påpassligt har sin verkstad på väg till stan. Jodå, han skulle fixa det, "det tar en timma, kanske"! Jag går ner till stan (och fotar lite på vägen). Är nog borta två timmar minst. När jag kommer tillbaka har han inte börjat på min cykel eftersom "det kom lite annat i vägen" Typ lunch...men han byter däck och slang på mindre än fem minuter och sen är både cykeln och jag belåtna. (Cykelreparatören också förmodar jag). Jag kan byta däck själv, men det är pilligt och jag betalar hellre för det. Det var inte så dyrt heller, 200 kronor för alltihopa inklusive arbete! Det är det värt!
Smygfotar änder (eller ändor?)

Han är vit och fin, han!

Tur var det att det var fint väder att gå i!

Vad är detta? En ny genväg till andra sidan älven? Nej, jag testade inte den, då skulle jag nog ha blivit blöt. Det var ju bara Jesus som kunde gå på vattnet (sägs det)
Okända djur?

5 kommentarer:

mimmi sa...

Vilka bilder :) och dina änder ha ha .. de var ju för härliga :) och bilden under bron ..jisses vilket djup du fick där :) ja jag får nog säga att alla dina bilder idag var suveräna enligt min smak i alla fall :)
kram

AnnaKK sa...

Hejsan!

Alltid roligt att se var du har varit nånstans med kameran! Och en massa trevligt vatten (med ännu trevligare invånare i!) finns det ju verkligen i din stad! :-D

Tack för länken till Elsas Design - nä, jag hade inte sett den sidan innan. Och höll på att knappt komma därifrån sen! ;-) Jisses, såna söta möss!!!

Jag får nog ha som nyårslöfte eller så, att jag ska pyssla & skapa lite mer nästa år! :-)

mammakero sa...

Jag har suttit med ett stort flin i ansiktet till detta inlägg! Konstiga djur i trädens stammar ("Hur många indianer får plats i en kanot? Hela stammen!") och ändornas ändar (eller var det tvärt om?)

Pialotta sa...

Cykel kan man ju inte va utan minsann.. min har oxså blivit lite sjuk;-) En annan pedalare hade ramlat över min pedal, så det lät riktigt illa om henne.. Ska ju inte låta då man ljudlöst ska ta sig fram genom staden;-) Nu har mannen fixat henne så nu så bär det iväg ljudlöst förhoppningsvis i morgon:-) Änder som pratar hos dig oxså.. trevligt;-)

Bilventil sa...

Plingeling, plingeling, vem cyklar på sin hoj? Plingeling, plingeling
Jo, Ditte för att hon tycker det är skoj! Plingeling.........
Vilken tur att det finns cykelreparatörer!