22 december 2009

Virkaholic!


Hehe...inte så skarp bild (beroende på att det var lite halvskumt ute och jag stod inne bakom ett fönster) men lite kul ändå. Det ser ut som om den stackars pippin är fångad i nätet! Men den satt länge där och vilade, sov...eller nåt sånt.

Fin nymåne var det igår kväll. Precis rakt under den stod Venus (tror jag det var). Denna bild är inte så skarp heller, jag tog den på frihand från balkongen, och det var kallt! Månen ser nästan lite luddig ut, den kanske är det, gjord av filt!

Och jag virkar på...den lilla tårtan är verkligen liten...och det är pilligt att göra, det är ju inte bara att virka, man ska ju montera ihop delarna också så det ser snyggt ut! Men än så länge är det kul. Snart kanske jag översvämmas av sånt här och då får jag väl fundera på att börja läsa igen, det hinner jag ju knappt med nu. Men jag har sålt några småsaker!

Med hallon och rån ovanpå :D

2 kommentarer:

mammakero sa...

HAHAHA!!..brända skepp!!
Snacka om pillarbete att virka alla dessa små läckerheter! Beundrar ditt tålamod!
Månen var verkligen som filtad ull! Jag älskar när månen är en sån där önskeskära!
Hur kom pippisen in/ut ur nätet?!!

AnnaKK sa...

Ja, tack! Så klart man blir fika sugen!!! Verkar förresten praktiskt med de där... Man får tandtrådandet (som min tandhygienist alltid tjatar om) fixat samtidigt som man äter!? ;-)