15 maj 2010

Stolpskott i skogen!

Den här stolpjakten...det är en tävling som Karlstads kommun och OK Tyr anordnar för att få fart på sittfläsket på oss vanliga dödliga kommuninnevånare. Och jag som är lite tävlingsmänniska nappar ju direkt ;) (även om jag inte har nåt sittfläsk att tala om)  Men idag var jag ute och skulle leta upp ett par stolpar i Bellevueskogen. Lätt som en plätt tänkte jag, jag har ju karta! Och stigarna har jag ju gått många gånger. MEN - en stolpe hittade jag inte! Jag tror att jag irrade omkring i en timme bland stock och sten och letade efter den förb-----de stolpen. Det är nog några vandaler som har eldat upp den för jag hittade den inte!!
Inte den här...
Men den här hittade jag! :))))
Oländig terräng att leta i...jag fick i alla fall motion. Och det är ju det som den här tävlingen går ut på, att få folk att röra sig mer. Sen kan man ju vinna lite priser också, när man har registrerat sina stolpar. Att det var rena sommarvärmen gjorde ju inget heller, det kändes lite ovant bara att inte frysa för en gångs skull...
Hinderbana var det, jag fastnade i ett spindelnät, men det var spindeln som blev surast...
Konstig insekt med mycket långa antenner! När man inte hittar stolpar får man fota lite i stället ;) Men i morgon ska jag ut och leta igen...för någonstans måste ju stolpen vara! Om ingen grävt ner den förstås...Soffie! Har du snott stolpen? ;)

5 kommentarer:

AnnaKK sa...

Jag har tio stolpar på händerna nu. :-I Fingrarna har blivit alldeles stela av allt grävande igåreftermiddags och i förmiddags... Nätt och jämt det går att använda dem här på tangentbordet nu... Hm!? Och så sägs det att trädgårdsarbete ska vara så bra motion - just nu känns det mest bara skadligt!? 8-X Och inte blir det några steg att tala om på min stegräknare heller av det här grävandet... Men det blir i och för sej lite finare i rabatterna. :-)

Anonym sa...

Hur många stolpar finns det utplacerade???

Attans att du inte hittade nån i skogen men du fick ju fina bilder i stället.

Ha en skön dag kramen Ninni

mimmi sa...

en det är ju så typisk .. när man skall leta efter en sak ..så hittar man inte.
Det var så underbart igår på eftermiddagen när solen kom fram .. för en gång skull så blev man ju svett när man var ute :)

soffie sa...

haha det va inte jag som snott den,hittade ej den uppe vid Ulleberg trodde nästan det va du som snott den:)
guuu vilken värme det blev igår men nu va det sig likt igen idag tyvärr,
vackra bilder du tagit,
tjohej

Marianne sa...

Vilken kul ide med att leta stolpar. Det borde fler kommuner ta efter.
Och hittar man inga stolpar så finns det ju så mycket annat att titta på. Du har lyckats fånga det i jättefina bilder.