06 augusti 2011

Starboys!

Igår kväll satt stod jag i entrén på Café August. Det var Starboys från Karlstad som uppträdde med sång och show! Biljetterna var slutsålda, vilket betyder att det kom c:a 400 personer till denna kväll. Vädret på dagen hade inte varit lovande precis, regn och regn. 

Men! Vid femtiden slutade det regna och sen kom det bara några enstaka droppar under hela kvällen! En sån tur. För det är ju en utomhusscen och även om det finns en del platser under tak så är det många som får sitta framför scenen. Många var ju förutseende och hade med sig paraply och regnkläder, men en del kom lite i åtta (det börjar åtta...) och frågade om det fanns ett ledigt bord för nio personer (!) Näää...det fanns det inte! 

Jag hann med att fota lite och hade med Nikon P90 som jag ställde in på S och slutartid 100-250 (jag provade mig fram lite) Jag ställde även in den på porträtt och jag tycker bilderna blev riktigt bra! Det har varit svårt att få bra scenporträtt har jag tyckt. Nästa gång ska jag prova med systemisen...

Ok, håll till godo, en kavalkad: 





Idag har jag och Sofie även hunnit med att vara ute och fikat hos en annan bloggvän, nämligen Ninni! (Det är inte klokt vad trevliga människor man träffar via bloggen...)

7 kommentarer:

Morten Pedersen sa...

Gøy på konsert ser jeg. Da er det nok ekstra deilig å sove ut i dag.

soffie sa...

härliga bilder från Satrboys och tack för ännu en mysig dag:)

Mimmi sa...

Det blev riktiga bra bilder med de inställningar :)
Visst träffar man trevliga folk via bloggen ;) eller hur :D
Vi har varit en tur till segerstad ikväll .. men det var inte så mycket vilt ute ..men vi fick se något i alla fall :)
kramizz :)

Ninni sa...

Dom är härliga=)

Tack än en gång för en underbart mysig förmiddag..och det var precis vad jag behövde just igår.

Stor kram

Ninni sa...

Hihi märkte du inte papparazzin=)

AnnaKK sa...

Vi fick fint väder här också så småningom igår, men idag regnar det som bara den.

Sugen som man är på att fota musik (kan det vara dina August-inlägg som inspirerar, tro!? :-D) så blev jag hur glad som helst när jag hittade en hel blåsorkester i Kristianstad igår. Klick - klick - klick!!! :-) Hade jag haft systemkameran då, så hade de säkert trott att jag var från tidningen!? ;-) Nu hade jag bara kompakten, och uppfattades väl därför antagligen bara som nåt slags super-fan...? Fniss!

mammakero sa...

Fin bildkavalkad! Det är svårt med bilder av någon som står på scen, ljuset är ju så intensivt men kontrasterna är oxå stora... Du har i alla fall lyckats mycket bra!
Jag har inte träffat särskilt många från bloggvärlden i verkligheten. Men kul skulle det vara!