13 december 2011

Ja, se det regnar...

Idag har ju inte vädret varit strålande precis...så MIMMI tyckte att vi skulle utmana varandra i att leka lite med bilder. Och det ställde jag gärna upp på!

Här nedan syns det att vi har en grön vinter. Nåja, nu är ju inte fotot taget på vintern, utan det var nog sensommar...men snögubben kanske var kvar där sen förra vintern, för huamej, vad mycket snö vi hade då! Regn är visserligen inte kul, men mer praktiskt än snö.

"Ljust och fint", jojo... ;) 

Och här nedan har även pepparkaksgubben hamnat på ett rondellok! Kanske är han där på semester från gumman och bocken och grisen...han verkar ha roligt där på loktaket med en drink i handen! 

Planen var här hos mig att jag skulle ut och fota Luciahästtåget...men den planen verkar regna inne! Undrar om de ens ger sig ut i detta väder...

Håll ut, snart är julen slut! 

3 kommentarer:

Mimmi sa...

Ha ha ha .. det blev ju jätte bra bilder och nog blev man lite mer upplivat efter att ha läst och sett detta :)
Snart... snart.. så går vi emot ljusare tider .. vilket behövs nu när vi inte har någon snö som lyser upp ;)
kramizz

Lambergsfrua sa...

Flams och trams är kul speciellt en sån här grå och plaskig dag. Tack för några goda skratt och leenden!
Kram,

soffie sa...

Du måste bara kolla in den där utställningen, eller ja det va ju två en där nere å en där uppe, Jag gillade Karin Broos konst bäst, vi kanske hinner på torsdag om du får nån tid över jag slutar 2 då, kramen å roliga bilder du visar piggar upp i skitvädret som är,