19 november 2009

Far och flyg!




Romantiken spirar här utanför...kanske? Detta var på förmiddagen innan regnet kom. Jag tog en sedvanlig cykeltur till stan och bibblan, på vägen dit nallade jag lite frön från Solhatten som ska vara Vit men som nu är Grå, Brun och Grön ;) Jag tror inte att kommunen saknar några hattar...förresten betalar jag skatt :D
Nu står regnet som spön i backen! Ett riktigt urväder. Men det blåser iaf inte, det gjorde det tydligen i Skåne igår har jag förstått...men till helgen väntas sol och ganska varmt. Vi har idag tittat på en resa till Kanarieöarna...där är det varmare och soligare...men dit måste man flyga...och det är inte min favoritsysselsättning. Stel som en pinne i 5 timmar, hu! Rent statistiskt är det säkert farligare att cykla än att flyga ;) men det är inte lika läskigt. Tips på hur man övervinner detta, någon?
"Jag kan flyga, jag är inte rädd..." :D

10 kommentarer:

soffie sa...

men åå va underbart att komma iväg på en resa när ska den bli av?
Vi funderar att åka till Barcelona i Februari en långweekend.
Men du ta med korsord böcker som jag vet du älskar, å kanske nåt om stället du ska till att läsa så ska du se tiden bara svishar förbi,
Må så gott min vän

EVA / whiskyochchampagne sa...

Åhhh så skönt med en tur till värmen...vet inte om det blir nån för oss i vinter.
Försöker komma iväg varje år, men då det blev både sportlovet ( jag, dottern, syrran och hennes yngsta hälsade på våra föräldrar...)och en månad i somras...så är det liksom tom-peng-semester-pung...hihi !

Men korsord och böcker är min sysselsättning...funkar bra som tidsfördriv men mot rädsla vet jag inte...några stadiga whisky kanske...hihi !

***
KRAAAM EVA

:)

Yvonne sa...

Jag har provat både whisky och stesolid :S (INTE samtidigt!!) men det hjälper inte! Jag blir bara lite lugnare skräckslagen...

mimmi sa...

Härliga bilder på en "romans" :) . några tips från mig ..det vill du nog inte ha .. för jag VILL inte flyga :) så jag försöker vara tyst här nu ;)
kram

AnnaKK sa...

Hejsan!

Härliga turturduvor! :-D

Hade varit kul med ett foto på dej när du smög i rabatten och plockade frön - kollade du först om det fanns övervakningskamera!? ;-)

Idag ser det riktigt lovande ut med det skånska vädret - just nu, kanske det är bäst att jag tillägger... Det har ju ofta en förmåga att bli precis tvärtom längre fram på dagen. Men nu är det iallafall så man anar lite blå himmel faktiskt. :-)

Flyga är inte jag heller så förtjust i... Du får cykla till Spanien!? Och sen ta en båt sista biten... :-)

soffie sa...

Skål säger jag ikväll:O)

mimmi sa...

Har ni klickat ja på en resa nu ? Har du hört !!!! vi skall få SOL i morgon :)

mammakero sa...

Bilderna och pratbubblorna är klockrena! Härliga och roliga bilder, som vanligt!!

Annica sa...

Hej, halkade in på din sida. Oj vilka underbart roliga bilder. Kanarieöarna längtar jag också till helst nu! Hoppas du hittar något knep så att flygningen blir behglig. Ha en trevlig kväll :)

Ulla sa...

Solen visade sig hoss oss ett par timmar igår, men sen blev det som vanligt...regn. Vad härligt med Kanarieöarna, fast jag är som du...jag gillar inte att flyga, fast det är mer instängskänslan jag inte tycker om. Lite klaustrofobisk känsla.
Ha en go dag!