14 november 2009

Snowstorm


En kväll på Cafe August blev det igår, tillsammans med en vän från cybervärlden! Ja, nu var hon där "in real life" och det var så roligt att träffas och prata och skoja lite. Vi har ju träffats ett par gånger förut, och det är hennes förtjänst att denna blogg blev startad, för jag läste hennes och så stod det uppe i ett hörn: Gör din egen blogg...och det gjorde jag!
Den eminenta FÄLTORKESTERN spelade allt från Evert Taube till AC/DC...ett brett register hade dom!

Men sen...
blev det till att borsta/skrapa cyklarna...för det snöade! Som tur var (jag försöker alltid hitta ljuspunkter i tillvaron ;) så hade vi medvind hem...Och nu håller snön på att rinna bort. Om snö tycker jag inte!! Så dä så!

4 kommentarer:

mimmi sa...

jag kan inte begripa .. varför gillar du inte snö :D .det som är så vackert och som lyser upp så fint ..det är ju nästan bara fördelar med snö ..det blir ljusare ute ..det blir tystare .. man ser vart man går när det är mörkt ute .. ja det finns många saker som är positivt med snö ;)
kram

soffie sa...

å va trevligt å va roligt när de kan spela så brett,blir det tipspromenad imorrn för dej?Ev ska vi iväg men vi kanske ska upp till Molkom å fota kyrkor du vet en last jag har;O)
å snön va vackert det va igår kväll men va synd den försvann tyckte både jag å Nellie,
vi kanske ska träffas å ta en pilsner nånstans å försöka få med oss carina,
kramen

Pialotta sa...

Kul att träffa bloggisar in real life då förstår jag.. Bor man så pass nära så..
Grattis till din ettårsjubilerande blogg o lycka till i fortsättningen här i cypervärlden för visst är det en ren fröjd (ibland):-)
Snö har vi inte, men ett regn o tråkväder.. inget upplyftande alls.
Förstår de gubbarna kunde sina läxor, vi har oxså några lokala band här som verkligen är ricktigt rock and rollare och spelar alla de goa låtarna från 1900-frös ihjäl:-)
Ha de fint o natti på dig

AnnaKK sa...

Musiker med breda register är alltid bäst, tycker jag! :-)

Så vintrigt! Här har inte synts till minsta lilla snöflinga på länge nu - funderar lite smått på att åka till en julmässa idag (som arrangeras på en grannort), men på nåt vis känns det lite fel med tomtar och julmat en dag som lika gärna kunde vara en tidig vårdag - nyss var det nästan så solen sken! :-)