24 november 2009

Virkvärk


Solen skiner ute från en nästan klarblå himmel och barometern har sjunkit ner på OSTADIGT. Ibland är det inte roligt att bli påmind om framtiden...visst är det fantastiskt med apparater som kan förutsäga vädret som komma skall. Den här är en gammal sak, det finns ju moderna digitala med en liten gosse som håller i ett paraply om det ska bli regn...men jag gillar denna!

Tårtdags! Så blev den klar min lilla tårta. Den är inte stor, ca 5 cm i diameter och rosen virkade jag i ett garn nästan lika tunt som sytråd! Liiiiite pilligt var det, ja :D. Nu ska jag ge mig ut på jakt efter mer garn i olika färger. Secondhand-affärerna brukar ha en del små nystan billigt. Jag hade det själv också tills för ett antal år sen då jag gav bort alltihop..hmm...törs man slänga nåt i framtiden, för tänk om man vill använda det igen! ;)

Jag virkade en liten mus också, en kattleksak, men den ville inte vara med på bild. Den skulle inte vinna någon skönhetstävling, det är ett som är säkert. Men jag tror inte katten bryr sig om hur den ser ut...förhoppningsvis!

4 kommentarer:

Jen sa...

Å vilken fin. Kram

Saras Inredning sa...

Åh vilken söt liten tårta :) Vad duktig du är.

Jag färändrar utseendet på blogg genom stilmallen och kodmallar. Tror inte det är samma sak på blogspot - men säkert lika enkelt? Det är nog html-kod men allt är ju liksom färdigt så jag bara byter ut befintligt mot egna bilder och texter. blogg.se har flera olika stilmallar man kan byta mellan - ja det har väl blogspot oxå. Man lär sig vartefter man håller på. Ibland blir det himla rörigt men då kan man byta tillbaka till "grundmallen" och börja om (pewh..), det har jag än aldrig gjort.
Tjing/Sara

EVA / whiskyochchampagne sa...

Åhhh vilken söt liten tårta ! Har funderat på att göra ett fikafat till barnbarne...eller alla små som är hit och vill leka...

Jag har gjort precis som dig...gett bort och kastat allt garn för flera år sen då kroppen sa absolut nej till allt handarbete...men nu funkar det om jag inte sitter långa stunder och vilar nacken mellan varven... Och det är så himla kul !
Gjorde klar en elefant igår...har inte fastnat på foto än men det kommer nog...hihi ! Är så jäkla mörkt här jämt, så det är svårt att få bra kort !

***
KRAAAM EVA

AnnaKK sa...

Åh, en prinsesstårta - godaste sorten, om du frågar mej! Så söt den blev! :-)

Tänk, jag hade också ett ganska stort lager med garner tills för bara nåt år sen... Då slängde jag hela kassen i samband med nån plötsligt städiver - och det var ju dumt om jag bara hade anat att jag skulle lära känna dej, för då hade ju du så gärna fått garnet istället... <:-)