10 november 2009

Liten cykeltur...

Visst måste det vara en sån? Det var den enda för tillfället, annars har de en förmåga att "häcka" där utanför ;) Den här satt fint på bänken först, men när jag tänkte fota så stack den!

Den som väntar på något gott...kan ibland göra fynd! Denna tunika har jag gått och smugit på i några veckor...originalpriset var 399:-, sen blev det rea 279:-...och idag...Halva reapriset! Tjoho! Jeansen (stl 42) var inte så passbara däremot. Storleksmässigt, jovisst...med långkalsonger under, men de gick ju bara upp på halva höften! Hur sjutton ska man få jeans att sitta kvar där? Jag skulle gå och dra i dom hela tiden. Inte för att jag vill ha byxor som går ända upp till revbenen a´la Puss&Kram-jeans (nån som minns dom?) men till midjan får de gärna nå.

14, 6 km i timmen! Ibland är jag uppe i 20...
Idag för 32 år sen föddes min son...2500 gram och 48 cm lång...Litet pyre var han...Nu är han lite längre, sisådär 132 cm till :D På den tiden fick man inte med några ultraljudsbilder hem...inte ens i 3D :-D, och att ta reda på vad det var för kön var det ingen som gjorde, det gick bara med fostervattensprov, och det var inte riskfritt...så man fick vänta och se! Och det gick det med...fast jag hade nog velat veta...nyfiken som jag är! ;-)

5 kommentarer:

mimmi sa...

Då får man ju säga ett STORT grattis till honom :)
Det var väldigt vilken fart du får när du cyklar !! bara du inte överskrider hastighets begränsningar nu ;) Då blir det ju böta .. som tur är så finns det inget cykel kort ..än .... :) Fyllekaja .. ja kanske det :)Men den krockade i alla fall inte med stolpen ...tror jag :)
kram

Ulla sa...

Vår son är 18 och jag håller med dig att tiden går fort. Vår son vägde 3270 g och var 49 cm. Det är konstigt att detta kommer man ihåg, medan annat glöms bort så fort man sett eller hört det.

Grattis till 32 år som mamma sa...

Ja, det var ett tag sen han föddes...och du har inte blivit yngre eller? *S*
På tal om kajan, det kanske var en fylllekaja som satt och väntade på leverans och så flög pippin iväg när fågelkompisen som fixat lite rönnbärsbrännvin dök upp på hustaket? KRA,KRA!!!!!!!!!!!!!!

soffie sa...

men å vilken liten kille du fick,
Å grattis till han idag!

Amanda sa...

Grattis till sonen!

Nej nej det är jättetrist att ta reda på fast man "kan" - (fast vi var tvugna att göra fostervattensprov av andra orsaker men valde att inte veta könet).

Överraskning är bäst!
(fast smaken är ju som baken)