03 november 2009

Lilla blå...

Detta är Lilla Blå...Den har fått ett nytt hem hos mig och ska få följa med ut när jag inte har lust att släpa omkring på Nikonen...Det är en Panasonic och den väger bara 136 gram...och platt som en pannkaka :D Undrar hur små de kan göra kameror egentligen, gränsen borde väl vara nådd snart. Inte elektroniskt kanske, men man måste ju kunna använda dem också...eller så blir de knapplösa och röststyrda ;)
"Kamera, ta bild" "Kamera, zooma"...Näää, det låter jobbigt...men den som lever får se som det heter. Bilder kommer snart från denna...

9 kommentarer:

Pytteälgen sa...

tjusigt! Jag skulle villa ha en digital systemkamera. Dom e fina, och bra kort blir det. Men jag får nog vänta med det tills jag har råd!
:)
kram
Pytteälgen

AnnaKK sa...

Jag skulle vilja ha en spionkamera monterad i glasögonen, typ! Ser så många bilder när jag är ute, särskilt på stan då, men jag vågar inte ta dem fast att jag så gott som alltid har en kamera i väskan. Det är ju så-å-å pinsamt att fotografera folk som man inte känner och så där, speciellt som de antagligen helst skulle vilja slippa vara med på bild. <:-)

Lycka till med ditt gatufotande idag! Blir det med den här nya lilla sötingen? :-)

mimmi sa...

Det skall bli roligt att se dina bilder från Stockholm :) och hoppas att du gillar Joan Base nu när du har åkt så långt för att lyssna på henne :)
kram
ps .. ja .. jag vet ..har stavat namnet fel ;)

mammakero sa...

En riktig liten söting! Har den bra zoom?

Färgdiggaren sa...

Vilken snygg färg! Förväntar mig nu foton utan dess like.........!

EVA / whiskyochchampagne sa...

Har kikat på den kamaran för att ha med sig systemkameran överallt...neeej det funkar inte så bra...hehe ! Men egentligen kanske man skulle köpa sig en superbra mobil med superbra kamera...den är ju alltid med !

Du får väl rapportera om du tycker den är bra...?!

***
KRAAAM EVA

soffie sa...

funderar på att ge min dotter en smidig liten digitalkamera i julklapp,
får se om det blir nåt liknande va den dyr?
snygg färg:O)
gokväll

Mimmi sa...

VA !!! ingen uppdatering ;) och jag som väntade att få se den bild med alla kaffekoppar på :D

Ulla sa...

Lilla blå är verkligen en liten kamera, men ibland är det skönt att bara ta den lilla blåa och knäppa bilder. Vår systemkamera använder jag på mina fotopromenader. I vanliga fall ligger Canon G7:an i min väska. Inte jätteliten, men det får pltsa i min mellanstora ryggsäck. Ha en bra dag!