10 november 2009

Lappie?

Jag vill ha en laptop, jag vill ha en laptop, jag vill ha en laptop...tänk att kunna sitta i soffan och skriva och surfa och få komma ut ur garderoben! (Ja, jag har datorn i en garderob...) Men det kanske är nackdelar med en lappie också? Man måste väl flytta över en massa bilder...och tänk om det är obekvämt...och...? Hm...måste fundera ett tag till. Fördelar/nackdelar emottages tacksamt.
Liten chirita...blommar hela året!

6 kommentarer:

soffie sa...

guu va fin blomma,
Jag har en laptop fick den av gubben då jag fyllde den är min bästa vän kan sitta vart jag vill så bra,
hoppas du kan få tag på en för det är verkligen smidigt,

EVA / whiskyochchampagne sa...

Vi kör med en stationär...funkar bra och så slipper man knastret från tangenterna när man ser tv...hihi ! Men visst vore en lappis bra...ibland iaf !

***
KRAAAM EVA

mimmi sa...

En laptop ..hm .. jag har haft 3 och nu har jag en stationär igen.. om en bärbara dator går sönder ..då kostar det lika mycket att laga en sån som att köpa en ny .. man kan inte byta något som är på modekortet ..så om grafik kortet går sönder .då är det bara att köpa ett helt nytt modekort och stoppa i .och det kostar lika mycket som en ny dator.två av mina laptop gick sönder efter 16 månader . så då gick jag och köpte en stationär igen ..för den kan man i alla fall köpa saker till om något går sönder iden :) men jag har en liten laptop nu ..igen .. jag köpte en mobil laptop som jag använder ibland :)
kram
PS jätte fin bild på blomman
kram

Ulla sa...

Jag har en laptop som jag bara älskar. Jag ligger ofta i soffan eller sängen och bloggar

Datorklumpen sa...

Lap top hit Lap top dit, jag vet inte ett sk....!
Min stora vara är nog bättre än en liten Laptopsskara.....
Men om Tomten vill komma med en Lap top till jul det vore kul!

Lilla blomma där, jag vattnar ihjäl dig för att du ser så törstig ut! *S*

Pialotta sa...

Jag har bara min stationära.. räcker bra det.. I sängen vill jag sova och i TV-soffan där kollar jag på TV.. nä där är gränsen. Man måste kunna vara utan en dator och inte va uppkopplad hela tiden.
En helt annan sak... det kom ett mail till mig om länkbyte. Det var till dig han/hon ville komma till, men av någon anledning så hade han/hon fått tag i min mailadress .. verkligen mysko.
Här har du sidan ..

http://www.cardnilly.com