27 november 2009

Utmaning!

Jag har blivit utmanad av Peter att titta i min 4:e eller 7:e mapp i Mina bilder och sedan välja den 4:e eller 7:e bilden för att lägga ut här. Det är ju kul att man får några alternativ att välja på, det kunde ju vara en helt opublicerbar bild. Denna slända är från augusti 2008 och jag gillar skuggspelet på balkongräcket.
Själv skickar jag utmaningen vidare till:

5 kommentarer:

mimmi sa...

Jag får tacka för den stora äran att få delta ;) men ...men.. hur skall jag kunde välja så ? jag har alla mina bilder inlagt i månads mappar..hm .. kanske får ta månad 4 eller månad 7 och sen mapp 4 eller 7 och därefter bild nr 4 eller 7
DEt såg väldigt krångligt ut när man skriver det ..men det är nog inte så svårt :) hoppas jag
Jag håller med det var en bra bild på trollsländan :)
kram

Ulla sa...

Vilken kul utmaning och vilken tur att du hade en anständig bild att visa *skrattar*
Idag fick jag papper från FK som jag ska fylla i för min sjukdomsperiod. Jag skrev dem direkt och hoppas på det bästa för man kan ju aldrig vara säker förrän pengarna är på kontot.
Ha en skön fredagkväll!

soffie sa...

fin bild ,tack för utmaningen ska fixa den under helgen,imorrn blir det julmarknad för mej va gör du på söndag vid 11tiden?
må bäst

AnnaKK sa...

Chansen att hitta något publiceringsbart ökar onekligen genom att man får några alternativ. :-) Ska kolla sen om jag kan anta utmaningen eller inte! (Du skulle bara ana så mycket SKIT jag har i mina fotomappar!!! ;-) Hm...).

AnnaKK sa...

Vilket roligt perspektiv det var på din bild förresten! :-) Man kan nästan tänka sej en liten sele på trollsländan samt några "tömmar" att hålla i så att man själv kan följa med på resan när den lyfter!