29 april 2011

God morgon, godmorgon, hör fåglar sjunga glatt...

Den första minuten är det rätt mysigt. En egen liten sångfågel sådär. Lilla pippin, hehe...
Sen börjar man bli smått trött på den. Inte så jag vill skrämma iväg den, den har ju lika mycket rätt att bo här i huset som jag. Men jag sitter inte och visslar hela tiden på balkongen. Fast nu var jag orättvis. Hela tiden sjunger den inte. Bara då och då. Och snart sitter väl hela familjen där och övar sig att sjunga i kör! 

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahha ja sjung ikapp med pippisarna du=)

Ha goo fredag..kram kram

Mimmi sa...

Ha ha ha .. ja då får du lyssna på en fågel kör :)
Din bild blev bra på Gråsparven :)
Vi var på segerstad igår .. och nu börjar det hända saker ... 20 älgar fick vi se ..men de var på så långt håll .. tänk att de inte kan komma lite närmare så man kan få bra bilder på dom ;)
ha en mysig fredag
kram :D

AnnaKK sa...

Ha-Ha!

Jag börjar faktiskt tycka att blåmesar och talgoxar skaver lite grann i öronen nu... :-)

Är ständigt på helspänn med hörseln nu, och försöker urskilja nya fågelläten. Fast jag lär mej ändå dem inte nåt vidare. Men rödstjärten känner jag igen iallafall! Och just nu är ju den viktigast! Fniss! :-D

mammakero sa...

Deras kvitter är ju lite trevligare att lyssna till än måsarnas skränande. Hoppas de pippisar du har på balkongen inte SKITar ner alltför mycket. Vi har en blodbok som är väldigt stor och rymmer massor av fåglar. Den står där vi parkerar bilarna. Så gissa hur bilarna ser ut varje morgon?
Önskar dej en trevlig Valborg!

i stora drag sa...

Men det är väl mysigt med fågelsång! Fast det kan säkert bli föör bra på så nära håll! Gullig bild förresten!

Hos oss har vi bara haft sol i åtta dagar nu, inget regn på den tiden. Kikade ner på sidan för att se om du visat dina balkongblommor och jag såg den som jag haft också, som kallas för "fattigmansorkidé" :)
Det är en härlig tid nu!
Tack för din kommentar hos mig!
Ha det bra! /Pia