12 april 2011

Guldlock och de tre björnarna

Nu är jag hemma efter mitt äventyr i de Väschötska skogarna! Det var en smått surrealistisk upplevelse när man gick på promenad i skogen och plötsligt hörde ett lejon ryta! 
 
Sen kunde vi kika på björnarna också...Borås Djurpark är inte öppen för säsongen än, men det går att "tjuvkika" in på vissa ställen.

När jag sedan åkte hem med tåget över Västgötaslätten så tyckte jag att jag såg en buffelhjord! Va? Ser jag i syne? Eller var det långhåriga kor? När jag kom hem så googlade jag på bison+Falköping, och mycket riktigt, det fanns en viltpark där någonstans, så det var bison jag såg!  
 Inget lejon!
 Liten tussilago såg jag! Inga vitsippor på G än...men vi hade i alla fall tur med vädret (för en gångs skull i Borås...) och det var säkert runt 20 grader. 

Mer bilder kommer senare, nu ska jag snart åka lite tåg igen...  

6 kommentarer:

AnnaKK sa...

Borta bra men hemma bäst...? :-)

Och visst borde man väl få ha en semesterdag att vila upp sej på efter att man har haft semester!? :-D

Syrran kom hem igårförmiddags efter en vecka i New York. Jetlagad och allmänt utschasad av intensivt turistande ska hon också jobba igen idag.

Det var inför den här resan som hon skulle köpa ny kamera förresten, och till sist kunde jag inte rekommendera henne annat än att slå till på en Canon Powershot G12. Tack och lov är hon jättenöjd med sin sån, och det ska verkligen bli kul att så småningom få se fotona hon har tagit med den under resan.

Men nu vill jag först och främst se mer från din tripp!! Kom du till Göteborg också, eller var det så fint i Borås så du stannade kvar där hela helgen? :-D

mammakero sa...

Ja, det finns bison i Falköping! De är verkligen urdjur, om du försår vad jag menar...
Vitsipporna lär vänta ett tag till innan det kommer knoppar, än är de bara gröna och små skott.

EVA / whiskyochchampagne sa...

Ja man kan aldrig veta vad man träffar på i skogarna...hihi !

Här är det INTE mycket till vår än, men det kommer...hoppas jag verkligen :)

♥ ♥ ♥
KRAAAM EVA

Anonym sa...

Välkommen hem - efter nya upplevelser. Vet du - Ditte - vi bodde en gång i tiden i glada Hudik. Där Josse är född. På vintrarna åkte vi skidor i ganska näraliggande Härjedalsfjällen. Och där finns (fanns?) bison. Tyvärr har väl alla skoteråkare skrämt bort dem nu.

soffie sa...

å va mysigt att vandra i skogen längtar tills vi ska ge oss ut på stolpjakten igen:)
Tur björnarna va inhängnade;)

Mimmi sa...

Så nu har du fått sett en riktig levande björn..det är mer än vad jag har fått sett .. på många år i allfall ..den sista gången jag såg en björn ..det var när de hade en i Mariebergskogen :)