03 oktober 2009

Blue mooooon....


De blommor som gillar hösten kommer ju nu. Höstastern är väldigt fin och kan stå i blom långt in i november...

Jag har inte köpt några nya leggings, det här är mina gamla schletna döskallebyxor...och mitt lilla hjärta, ett sånt där man bryter på och så blir det varmt! Sen kokar man det i 10 minuter och så kan man använda det igen...det är nåt elektroniskt...eller maaaagiskt, kanske? Köpt är det på Teknikmagasinet i alla fall. (inte Panikmagasinet som Th trodde att jag sa ;)

"Blue moon of Kentucky, keep on shining Shine on the one that's gone and left me blue"...Nä, inte sjöng Elvis nånstans här om den blå månen, däremot Sven Zetterberg med band på Cafe August. De var vääääldigt populära bland den medelålders bluespubliken. Och visst kunde de spela...fast blues är inte riktigt min grej...ibland går det över i jazz och då blir det ännu värre :P

Sen vart det rena natta och spegelblank älv när jag cyklade hem.

Nästan fullmåne också! Det är det först i morgon, söndag, egentligen. Men vad bryr sig månen om den är full eller inte. Lyser upp natthimlen ordentligt gör den. Fast kallt var det...Överdragsbyxor, tjock jacka, tröja, pannband, vantar....och luva på också. Då frös jag inte!
:-)

3 kommentarer:

mimmi sa...

Hej:) jaså du var ute på stan igår kväll ser jag:) jätte fina bilder ... synd att man inte var där nu när det var så fint och älven låg spegelblank .
Den första bilden på blomman . var kanon fin:) det var de andra också ..självklart ..men just det att de små droppar syntes så fint:)
nu skall jag försätta med maten :)
vi hörs sen
kram

JULBLOGGEN sa...

KOLLA IN MIN NYSTARTADE JULBLOGG!
DEN HANDLAR ENDAST OM JULIGA SAKER.
-JULRECEPT
-JULMUSIK
-JULFILMER
M.M..

MYSFAKTORN ÄR HÖG!

DET BLIR NOG BESÖKSREKORD IDAG OCKSÅ! WOHOO!

http://julaftonsmorgon.blogg.se

soffie sa...

guuu va bra bilder:O)
Å månen det märks att den är på G för jag ylar som en tok å kan ej sova ...