01 oktober 2009

Väderrapport...


Jag har lagt in en fejksolstråle i bilden...

Oktober inleddes med regn, blandad med snö. Inte kul, men i morgon ska det bli en strålande dag sa de på väderrapporten. Jag brukar försöka tänka att det kunde varit värre, hellre ruskväder ett tag än en jordbävning t.ex.

Jag har nu läst ut Mankells senaste bok om Kurt Wallander, gnäll-gubben i Ystad. Vad han är tråkig! Totalt humorlös, sur och tvär! Nej, nu väntar jag på Minotaur-böcker...i England har de lite mer humor och självironi i sina böcker tycker jag. På BOKCIRKLAR.SE ska Barbara Voors gästblogga denna månad. Jag måste erkänna att jag aldrig läst nåt av henne, har fått för mig det var sånt där romantiskt chic-litt, men jag får nog ta en närmare titt på hennes böcker...

Gårdagens röjröj gick riktigt bra, två lådor till secondhand och fyra säckar släng...och en liten låda till mig! Men nu måste vi röja i källaren snart...annars kommer man inte in där längre!

6 kommentarer:

Ulla sa...

Mannen och jag har precis varit iväg på återvinningen och slängt massor av saker som vi röjde på vinden häromdagen. Det finns massor kvar, men herregud så nöjd man känner sig bara man lyckas slänga om intet så litet. God fortsättning med ditt röjande

mimmi sa...

Va nöjd man känner sig efteråt när man ser att det har blivit lite mer ledig plats..för det blev det väl??
en väldig fin och klar bild du har lagt upp i dag:)
kram

AnnaKK sa...

Ja, låt oss hoppas på riktigt fin väder igen i morgon - och hela helgen! :-D Känns som om man behöver lite till solsken för att orka med den långa mörka vintern sen... Hm!?

Mmm, du får absolut smussla in en talgboll eller nåt i buskarna så fåglarna får nåt gott att äta - och du lite fina foton på dem! :-)

mammakero sa...

Underbar bild!!! Även med fejkad solståle!

Madelens Blogg sa...

fin blogg och otroligt fin bild

Anonym sa...

Fin bild, men ta bort solstrålen, det är hääääärligt med ruggig höst och regn och sånt, utom jordbävning och för läskigt väder.
Det låter tråkigt med källarröj, tja, när jag skrev det lät det ju som party, hehe.
Kram från Lotta Th, som gör allt för att hålla mig från dokumentet med skrivandet...