02 oktober 2009

Moln över Hellesta??


Nej, men över Bellevue...Jag är väldigt fascinerad av moln (och av väder överhuvudtaget) Det här molnet var i upptornande (säger man så?) när jag cyklade ner till stan i går kväll.

Väl framme på den berömda teaterbron (med båten Båten i förgrunden) så hade solen nästan försvunnit bakom molnet och jag tyckte nu det liknade en stor atlantångare som var upplagd i docka.

Det blev teaterbesök på fiiina teatern här i Karlstad. Sunset Boulevard är en story om en avdankad stumfilmsstjärna (spelad av Maria Lundqvist) som ville få hjälp med att skriva om ett manus och sen blev hon galen och alla dog. Typ nåt sånt. Det sjöngs och dansades en hel del emellanåt också.
En musikal är när de talar och ibland brister ut i sång, en operett är när de sjunger och ibland brister ut i tal, kom vi fram till igår. Detta var en tydligen en musikal, fast jag tyckte de sjöng nästan hela tiden...Jag hade väldigt svårt att hänga med i vad de sa, för jag måste ju ha öronproppar eftersom jag tycker musiken är för stark. Och då är det svårt att höra...men som vanligt var jag imponerad av scenlösningarna, och taket i teatern går inte av för hackor det heller. Sixtinska kapellet kan slänga sig i väggen! Eller, njae..

Jag tyckte väl att de var ovanligt flummiga på scenen... :D

3 kommentarer:

mammakero sa...

Det är verkligen något speciellt med himlar och moln... Vilket dramatiskt moln du cyklade under! Coolt räcker inte!

mimmi sa...

Vilka kanon fina bilder du fick på himlen:) ja moln är väldiga fascinerande att titta på :)
Man kan få många fina uppslag via att titta på alla olika moln:)
kram:D

Ulla sa...

Jag är oxå ellerrättare sagt har blivit fascinerad över moln. Jag gillar när de är vita och ulliga. Jag skulle då vilja kunna gå som på små moln *L* Ha en go fredagkväll!