27 oktober 2009

Hösten är inte...

...slut än! Rosor blommar länge, och denna lilla blomma stod precis nedanför en stor lönn, alldeles ensam...


Snart är man nog trött på alla gula löv...fast än så länge är det vackert. Fanns det lika mycket förra året? Jag minns inte det...fast då var jag inte lika fotoinriktad som jag är nu.

Två olika bilder på Stadshotellet i Karlstad.

Och två olika bilder på trädet vid vattnet på andra sidan. Vattnet är alltså Klarälven, ska jag förklara för er som inte bor i Värmland ;)

4 kommentarer:

Ulla sa...

Jag var ute på en kort promenad idag för det var ju så fantastiskt fint väder. Jag hade med mig kameran för att plåta all färgprakt som nu bara överöses oss. Jag hoppas att det blev några bra bilder.

Pialotta sa...

Väldigt vackert med de gula träden.. idag var det så gult på alla gator och trottoarer här runt om.. löven trillar visst av i en farlig fart nu;-)

Mimmi sa...

Dessa bilder ..dom hade jag missat .. jag såg dom nu när jag gick in på din blogg:) de var ju kanon ..de med stadshotellet och de med trädet vi älven ... jätte bra bilder och va roligt att få likna dom med varandra och se skillnaden :)

Amanda sa...

Yvonne jag vet inte hur vädret varit för er men här i UK är det en ovanligt gul-och-rödsprakande lövhöst. Di säger att det är för att hösten först var mycket mild, sen kom en kort köldknäpp, sedan mycket milt igen.
Förra året blev löven aldrig ens färgglada här, bara gröna -> brunsvarta -> ramlade av. Snopet!