03 november 2011

Frågorna är många...


Jahaja...lika varmt idag med! Tjoho! Alla dagar utan snö är bra dagar. Och den som säger att "det blir så ljust och fint av snön" den säger jag upp bekantskapen med ;) Snö är helt enkelt...opraktiskt! 

Igår vas det på quiz igen...nu på ett annat ställe här i stan, The Leprechaun. Och det var minst sagt knökfullt...Vårt eminenta lag (Syntax Error) fick 26 poäng av 33 (eller 32, minns inte) och delar av laget var inte nöjda! Vinna eller försvinna är det som gäller ;) Lagen här på detta stället har följts åt i flera år och rivaliteten är stor! På skoj alltså. Nästan på skoj...Men frågorna är blandade och det är alltid lika roligt att se om man kan något! Och alltid lika retligt när man väljer bland några alternativ och väljer fel :(

Några av frågorna igår:
Vad kallas en rödfärgad häst?
En skäckig häst, hur ser den ut?
Enda valen som finns i Sverige heter...?
Vad heter Sveriges äldsta tidning?

Ja, det är inte lätt...tur att vi är flera som kan slå våra kloka hövven ihop! 

Svaren kommer här:


I
I
I
I
I
I
I
I

FUX
FLÄCKIG
TUMLARE
POST OCH INRIKES TIDNING 

3 kommentarer:

söderhöst sa...

Det var inte lätta frågor vem vet något om en gammal tidning, en nörd på nyheter kanske?

Snö vad är det?
Den förträngs till polcirkeln!

Ha ena goer dag!

Anonym sa...

Jag vill nog hävda att det blir vitt och ljust av snö. Vackert att se på. Och om det vore ett lagom, mjukt snötäcke som höll sig intakt vore det inte så dumt. Inte mer än max 5 minusgrader. Då är en hundpromenad med lyckliga vovvar som skuttar i snön inte helt fel.
Men det är detta med minusgrader som sjunker till 20-30, ibland meterdjupa snödrivor, slask, is, smutsig gråvit sörja, salt på vägar som gör mig så trött och förbaskad. Och får mig att hata vinter och snö. För det är ju sådana vintrar vi får. Och så kommer höga elräkningar som ytterligare en jävulsk komponent.

Ann Catrine sa...

Vill verkligen inte att du säger upp bekantskapen med mig,
- trots att jag älskar snö och vinter ;-)

Trevlig helg!!