15 november 2011

Japansk lykta!

Och hur många inlägg hade jag gjort nurå? Jo, hela 1383 till och med treårsdagen! Ibland konstruktiva kanske och ibland bara...inlägg! Tur att man har en kanal att visa sina bilder ibland då.

Nu ska jag läsa. Lee Child-boken var inte bra...en f.d. militärpolis som råkar fastna i ett snöigt (brrr) mellanvästern där en underlig historia om knarklangare utspelar sig. Nej, nu tar jag tag i Sömngångerskan i stället! Känner mig som en sån efter en halv dags kurs...ööhh...mina öron är lite känsliga. 

6 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Du "hittade" antalet inlägg. Vad bra ;)
Den är vacker den japanska lyktan.
Kram

AnnaKK sa...

Nån slags lyktor skulle man onekligen vilja ha hela trädgården full med nu - som skulle kunna lysa upp beckmörkret! :-I

Var är månen, förresten??? Syns inte en skymt av den, och inte kan jag se om det beror på att den har trillat av himlen eller om det plötsligt har mulnat på... 8-/

Men innan idag var det iallafall jättefint och jätteskönt - och det kommer ett inlägg lite senare om vad jag gjorde med mina "idéer"! :-)

Mimmi sa...

Det såg ut som en sån lykta i alla fall :)
Jag vet tyvärr inte när jag började att blogga eller hur många inlägg jag har gjort .. jag har tagit bort många av de gamla för att få mer plats på det utrymme som man har på bloggen :)
Imorgon .. då skal jag ut och rasta min lilla casio igen ..det var ett tag sedan nu :)
kramizz :)

Gunnar sa...

Snygg lykta. Många inlägg bli det.....

soffie sa...

vad vacker den är:) undrar hur många inlägg jag har gjort har bloggat sen 2007 så det har nog blivit en hel del även för mej,kram

i stora drag sa...

Ser att jag gissade lite fel här! *ha ha* Men så har jag ju inte följt dig från början heller, trodde du varit lika aktiv hela tiden. :)

Jättesnygg bild på japanska lyktan! Hade sådana torkade inne en vinter.