26 augusti 2010

Bravo!

Karlstad är ju årets kulturkommun! Det ska vi fira med dubbel bakteriekultur! 
Tjoho! God är den också...jag är inte mycket för juice annars, men nu har det ju varit väldigt vinfritt i över en vecka så nåt roligt måste jag ju dricka tänkte jag...Men uu...va kallt det är med juice från kylen...

Det är tydligen fri entré till Värmlands museum under september..
Lena Cronqvists badande flickor får vara kvar i vattnet! De är inköpta av kommunen och får bada hur länge de vill...fast till vintern kanske de går upp...

7 kommentarer:

maria sa...

fina flickor :)
den juicen visste jag inte om, den ska jag kolla upp :)

ha en go dag !

sofffie sa...

den juicen gillar jag med,du får väl hälla upp juicen lite innan du dricker den då så den blir rumsvarm:)
svar:Nej syrenhortensian kallas inte höstflox det är en helt annan blomma,
tjohopp

Farmor sa...

Rogivande flickor och mandelautsmyckningen i valvet skapar harmoni men det vore allt bättre att sitta vid bassängkanten med ett glas vitt än ett paket juice i handen...eller?

Denna morgon en ny dag, undra vad den kommer att innehålla?
Hm, ska börja med att laga pannkakor till barnbarnet som kommer på besök i eftermiddag och ska ligga över hos sin gulliga lilla farmor.

Helene sa...

Gomorron !!
Den juicen är GOD !!
Och den ska vara kall = ))
Ha en härlig fredag.
Kram Helene.

AnnaKK sa...

Med tanke på att det bara var fyra grader varmt (hur man nu kan kalla den tempen för varm!?) i morse, så borde det vara slutbadat redan nu! För egen del har jag förresten inte ens inlett badsäsongen ännu, och har inga planer på att göra det heller... <:-)

Badade dock ena foten i ett "surhål" ute i skogen igårkväll, när maken och jag skulle ta oss ut till "lingonröda tuvor" på ett hygge. Irk!!! Men vi plockade snabbt och lätt 2 liter, så jag är nöjd ändå. :-)

Fröken M sa...

hihi... jag hänger en hel del på waynes när det vankas fika eller lunch, dock aldrig i mitt i city. har du vägarna för bi rådhuset eller gågatan och får syn på oss, hoppas jag dock att du kommer fram och hejjar !! Ha en toppen dag !

Maria Thorbjörnsson sa...

Bravo...gillade verkligen flickorna i spegelbadet..ha det..Maria