10 augusti 2010

Brown sugar..

Den som söker ska finna...en ny liten GLAD tekanna! Eller ny och ny...på Myrorna hittade jag den. Knappt använd tror jag..bara att tokdiska och den blev så fin! Två och en halv kopp går det i. Och det räcker ju..
Kalasgott! Det gamla vinet hänger med än ;) (öppnat i februari) Och lite brown sugar i maten gör den inte sämre. Sen slängde jag i en massa grönsaker i tomatsoppan också. Jag är inte mycket för halvfabrikat annars...men ibland är det praktiskt att ha i botten.

Jag har strosat runt på Bergvik i flera timmar idag. Jag tycker det är avkopplande (till skillnad mot sambon, därför är han aldrig med ;) när man inte letar efter något särskilt utan bara går och "glor"lite. Jag hittade en top som var halva reapriset på. Men ingen bra pepparkvarn, som egentligen var det jag letade efter. Jag tror jag köpte min förra på Clas Ohlsson...får kolla där.

Kvällens ord:
Så ljuvt det är att göra ingenting. Och sedan vila efteråt.
Spanskt ordspråk

4 kommentarer:

AnnaKK sa...

He-He!

Jag undrade just vad det skulle bli för te spetsat med vin... Men så scrollade jag fram tomatsoppan också. :-) Men du kanske värmde härligheterna i tekannan!? Borde ju gå om man tvunget vill, menar jag... <:-) Äh! Du hade säkert nån mera passande kastrull till den saken!

Här har jag middagsbekymmer i form av sonen. I vanliga fall äter han ihop med en kompis (vanligt vis hemma hos kompisen) mellan 12 och 1, men denna och nästa vecka har kompisen semester - så då tycker sonen att jag ska ha middag här hemma till honom si så där kvart-tjugo över tolv. Jag är så inkörd på att ha maten klar vid 17-tiden istället, så det känns lite bökigt faktiskt. Men det går! Idag blev det spagetti och köttfärssås. :-)

soffie sa...

hmmm det vinet kan inte va bra;)
å en ny (gammal) tekanna med ser jag fiin!

mimmi sa...

Vilken fin tekanna :)
En sån skulle jag vilja ha ... inte för att göra te i .. för det dricker jag bara när jag är sjuk ..utan den var så fin att jag skulle vilja ha den som prydnad :)

AnnaKK sa...

Undrar om man inte har lite för lite att göra, om man tvunget ska laga maten i kaffebryggaren!? :-D Måste väl ta en hel evighet att koka potatis i den iallafall - om man nu ens kan få vattnet att koka!? :-) Men värma nåt som redan är färdiglagat måste ju gå bra. Attans att jag inte tänkte på det innan vi investerade i en microvågsugn att ha i husvagnen! ;-)