07 augusti 2010

Spegel, spegel...

Den snygga kurvan t.v är spegelglaset som är skuret så...

Den här hittade jag ute vid grovsoporna på gården. Någon hade ställt den där för att de inte orkade åka till tippen med den. Man får ju inte ställa sånt här där utan bara slänga glas och sånt. Men det var ju bra för mig..jag ville ha en sån här liten smal spegel, har inte haft nån helfigursspegel på länge. Sambon var för lång för att komma med hela han, men det gör inget, han är inte intresserad av speglar i alla fall. ;)
Och vad händer här då? En cykelolycka? Nej...
...det är bara nån som är lika fototokig som jag och har hittat ett litet kryp som man bara MÅSTE fota nära! Hihi..de följde efter en bit ner i diket också. Tyvärr hade vi ingen kikare att titta närmare med på vad det var de fotade. Men jag gissar på nån liten rolig larv eller så.
Vinbergssnäckorna uppe i humlen går inte av för hackor!
Humle i taket

Idag har jag varit ute på Hammarö hos Liten K och haft isterbandsfrossa...Ingen av våra respektive är speciellt förtjusta i denna delikatess och eftersom det då vore att kasta pärlor för svin att servera det hemma så brukar vi träffas ibland och laga till och äta det tillsammans.
Osyrade isterband från Lammhults...mmmm..

Jag mår ju bättre nu, men jag gick ner två kilo på ett dygn...Banta med magsjukemetoden - SÅ går du ner i vikt, kan bli en löpsedel på nån kvällstidning ;) Och visst äter man mycket i onödan "bara för att det är gott" ibland. Men visst måste man unna sig nåt gott också...t.ex ett glas portvin på balkongen!

Tänkvärt:
Det är mänskligt att fela. Men gudomligt att spela fiol.

2 kommentarer:

soffie sa...

Isterband är verkligen ingen favorit här,blä sur mat gillar jag inte,
ha en goo kväll

floosan sa...

Vi skämtade om det på jobbet när magsjukan gick, en metod som garanterat funkar dock inget man vill genomlida mer än nödvändigt