03 augusti 2010

Småskaligt livstecken!

Se där ja! Ett nytt skal på den nästan helt förmultnande högen. Han/hon/den har kanske haft semester...ingen som sett en liknande hög vid nån annan järnvägsövergång i vårt avlånga land? ;)

Skalet var alldeles nyslängt när jag kom förbi igår mitt på dagen. Tänk om jag nån gång skulle råka gå precis efter slängaren så jag får veta vem det är... :D

Idag regnar det lite lätt...Jag måste åka ner till bibblan och låna lite böcker, bokhögen har sinat och då får jag abstinens!

Dagens ordspråk:
Läsa böcker gör dig klok, därför läs varenda bok! (Falstaff Fakir)

4 kommentarer:

soffie sa...

japp då va semestern slut för bananslängarn då:)
idag blir det blåbärsskogen för oss,
ha det gott

Renee sa...

Du får sätta dig på vakt, det kanske är någon som gjort det till en vana. Ha en bra dag.

Maria Thorbjörnsson sa...

Va...har det börjat igen med skalen..hade fått lillnojja om jag inte hade fått reda på VEM...och du Mopparna kommer jag så väl ihåg..nostalgi..hade Monarkscoter..Vilka minnen..Maria

AnnaKK sa...

Ha-Ha!

Here we go again... :-)

Jag vet egentligen inte mycket mer om RAW än att det är ett filformat som bevarar precis ALL info om fotona vid tagningsögonblicket. Så att man lixom framkallar dem i datorn sen...? Största anledningen till att jag har valt att undvika det är nog faktiskt att bildfilerna blir så hiskeligt stora, kanske uppemot 15 Mb. Och 300 såna filer på en gång (och kasnke även dagligen dessutom) skulle antagligen vara nästintill döden för min gamla trötta dator... <:-)