27 november 2010

Knaster!

Igår fyllde Knastret 20 år! Det är en av Sveriges kvarvarande musikaffärer som säljer och köper begagnad musik. Ja, alltså, musik är ju inte speciellt reell, utan det är ju skivor de handlar med. Alla laddar inte ner från nätet tydligen. Samlarna lever kvar..

Det hela firades med en fest för inbjudna stammisar och andra gäster på restaurangen Pace. Man bjöd på en buffé och de fick en hel del presenter, som den här:
En guldskiva!

En tapetserad bokhylla mitt i restaurangen som mest gick i svart och silver. Mitt emot denna bokhylla hängde det en grep och en spade...det kändes som om inte de passade in riktigt i den övriga inredningen, men det kanske var meningen.. :D

Hm..här ser det ut som om jag försett mig ordentligt ;) Men alla tre glasen är inte mina! De råkade hamna så bara :D Jag ser hungrig ut med en överdimensionerad kniv och gaffel i högsta hugg! Kniven behövdes dock inte eftersom det var lite tacos och annat plock.

Här är det i skrivandes stund -8 och jag ska försöka cykla och handla lite om en stund. Jag får väl ta på mig dunjackan...usch för kyla. Hoppas verkligen det kommer in lite mildare väder så småningom (och nu menar jag inte till våren, utan mycket tidigare!)

Dagens citat:
För att vara lycklig krävs det tre saker: något att göra, något att älska och något att hoppas på.
(Oswald Chambers)

7 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Haha, och det vill du att vi ska tro på. Nä nä, du glömde väl ställa undan glasen innan fotograferingen helt enkelt ;)
Kram och godmorgon!

mimmi sa...

Du hade väl glömt att ställa undan de andra 2 glas kan jag tro ;)
Grattis till Knastret på 20 årsdagen
Ja även jag vill ha mildare väder för inte sjutton är det väder att gå ut i .. brrrrrrrr

fotopunktMis sa...

Jag växte up med sjuttioåttor...och den bästa var..jag såg mamma kyssa tomten jag..lärdes utantill och jag tror jag fick till det goa knastret i rösten med..fnissfniss..ha det så gått det går i kylan..Maria

Tondöv knallerina sa...

Tore får "knastra" vidare. Nästa gång blir det en diamantskiva!
Kul att det finns samlarnördar.

Vilken bra ide för att verka beläst, tapetsera hela rummet med bokhyllor. Något att tänka på.

Snart fyller du år...GRATTIS i förskott! Hipp Hurra!

AnnaKK sa...

Go´morron!

Här börjar det se ut som om jag inte kommer att få ens en droppe rödvin (och inget vitt vin heller för den delen) den här helgen!? 8-I Det blev lite whisky till chipsen (hm!?) i fredags, och öl till kvällsmaten igår - och idag blir det nog ingen alkohol alls! <:-) Möjligen alkoholfri glögg framåt kvällningen, ifall jag hamnar på nån julskyltning då och det råkar finnas sådan till allmän utskänkning där. :-)

Grattis till Knastret - och grattis till dej också, om det stämmer som står i kommentaren här ovan!? (Att du fyller år?).

Glöm inte tända första ljuset! Grannarna ser dej!!! ;-)

Anonym sa...

Säger som dom andra..försök inte prata bort dig..haha

Var ligger Knastret nu..längesen jag var där.

Ha nu en riktigt skön första advent..kramen Ninni

Helene sa...

Vilken fin bild på dig !!
Önskar dig en fin första advent.
Kram Helene.