26 november 2010

Pö?

Idag har jag satt upp en del små tavlor..men oj, vad det är svårt att bestämma sig för hur och var dom ska sitta. Det blir ju gärna så att man panikspikar upp dom nånstans och sen sitter dom där..inte ofta man möblerar om tavlor precis.
Den här (målad av moi i pastellkrita) var inte så svårplacerad...den är rätt liten. ;) Den heter REGN, inte så svårt att förstå varför kanske? :D

Sen skulle jag vilja ha lite nya tavlor också. Och göra lite tavlor av mina bilder, men det får bli en senare fråga. Nu får jag ta det lite pö om pö. (Konstigt uttryck förresten, vad är PÖ?)

Jag har sovit som en prinsessa i sängen förresten. För första gången på länge var jag inte stel och hade inte heller så ont i ryggen när jag klev ur min säng! Jag borde nog ha skaffat en medelhård för länge sen...nåja, nu har jag en!

Dagens ordspråk:
Det är bäst att lära sig av andras misstag!

4 kommentarer:

mimmi sa...

Huvud saken är att du sov bra i den nya sängen .. för tänk så hemsk om det hade varit tvärs om :)

soffie sa...

å va vacker bild du är verkligen duktig på att teckna.
hoppas du haft en mysig kväll

AnnaKK sa...

Ett ord som för tillfället klingar vackrare än PÖ skulle onekligen vara TÖ... :-) Men det är då ingen risk att man ska få uppleva det denna dag! :-I Det är minus sju grader, helt igenmulet - och till råga på allt säger SMHI att det kan komma 1-1½ dm snö TILL idag... HUA-HUA-HUA!!! 8-X

Vad BRA med din nya säng!!! :-)

Och vad KUL att du har egenhändigt målade tavlor på väggarna. :-) Jag tycker ju om att rita och måla och pyssla över huvudtaget (eller jag gjorde det förr iallafall - det har väl i ärlighetens namn inte blivit nånting sånt gjort sen jag skaffade blogg!? Hm...). Men jag har nästan aldrig låtit nåt av alstren komma fram till allmän beskådan... <:-) Och lika dant är det med fotona... Vill nån se dem får de titta på dem på datorn - och kanske att något finns som papperskopia också i nåt kuvert nånstans, men det hör till undantagen... Vad TRÅKIG man är, som gömmer undan allt så!? 8-I Det kommer att bli lika tomt efter mej när jag dör, som på skärmen när man drar ut datorsladden...!? <:-)

Ha en fin lördag! :-D Adventspyntat än, förresten??? Inte jag - och nu nästan grämer det mej lite att jag inte har nån granne som skulle kunna reta sej på det!! Fniss!!! Men kanske svärmor kommer hit en sväng idag, och hon hör till dem som pyntar både tidigt och mycket så! Fniss en gång till! ;-)

mammakero sa...

Pö om pö - peu en peu - är hämtat från franskan och betyder lite och lite till.