04 november 2010

Trååååkigt!

Det är sol.
Jag kommer inte på nåt kul att skriva.
Jag är rastlös.
Jag vill flytta nuuuuuu!
Dammet hopar sig i hörnen, men vem fan vill städa?
Jag läser i stället:
Den vita drottningen av Philippa Gregory
Okända väsen av Tracy Chevalier (hon med Flickan med pärlörhänget...)
Och
Befrielsen av Bergen-Belsen (då tänker man att det kunde vart värre...)

Jag köpte några kolabönor på stan..uäck! De var mycket godare förr! Eller minns jag fel..Ikväll kl 18.00 är det ett program om en man som har minne som en guldfisk, 7 sekunder är allt han minns bakåt. Riktigt så illa är det inte här än ;) men ofta när jag cyklar omkring eller går i skogen så tänker jag ut en massa klurigheter som jag skulle kunna skriva här om. Och så minns jag inte vad det var när jag kommer hem! :P
Jag tänker alltså finns jag. Tror jag.

Dagens ordspråk:
Det man inte har i huvét får man ha i bena!

7 kommentarer:

AnnaKK sa...

Hej-Hej!

En riktigt fin dag här idag - men lite typiskt eftersom jag inte har kunnat utnyttja den fullt ut. En massa "måsten" hade fräckheten att tränga sej på! ;-)

Antagligen är det värre för anhöriga än för den drabbade personen själv, ang 7-sekundersminnet... 8-I Men man ska nog inte äta allt för mycket fisk, om det på nåt vis kan vara så att fiskars minneskapacitet kan överföras via födan!? Tur jag avstod torskblocket i mataffären idag, och valde ett paket bacon istället! :-D (Nädå, det berodde mest på att det går fortare att sno ihop en ugnspannkaka med fläsk i än göra en komplett fiskrätt...).

Visst är det avkopplande att handdiska! :-) Fast det dyker ju så ofta upp nåt kul utanför fönstret att fota (läs ekorre eller fåglar - ev även katt...) så det är ju väldigt ofta som den där disken aldrig blir färdig för att jag plötsligt får "annat" för mej!

mimmi sa...

Ja man är nog väldig rastlös innan man har flyttat .. det är så mycket som skall göras och man kan inte göra något innan man har börjat att flytta saker in i den nya lägenheten.. visst man tvättar fönster och sånt innan .men sen...
Jag handdiskar och jag gillar det INTE :)

Anonym sa...

Sju sekunder..guud va jobbigt. Men ibland när man gjort nåt dumt eller sagt nåt onödigt då önskar man ibland att man glömde fort=)

Kolabönor..örk va sött:( Läser du alla böckerna samtidigt..haha.

Ja man sover gott på coccilana..men det finns vissa biverkningar, toabesöken upphör..hihi.

Känner mig mycket bättre idag..gött.
Kramen Ninni

klumpen tegner sa...

Dagens citat stämmer nog på det flesta...tyvärr har jag varken hövve eller ben. Vad har jag då?
Känner mig svimfärdig efter detta konstaterande. Ej sim - färdig....

Anonym sa...

Har också problem med dagens ordspråk. Har inga fungerande ben och inte mycket värt med huv'et heller. Men håller med om att allt är trååååkigt. Att inte kunna röra mig, inte orka läsa eller skriva längre, att se hur fint det är ute och känna hur hela kroppen längtar efter att gå ut. Men du kan ju alltid planera flytten. Rita upp var du vill ha alla möbler i nya lägenheten. HItta på något nytt. Du är ju konstnär.

Maria Thorbjörnsson sa...

Lider av teflonminne..inget som fastnar..ha det..snart e det dags..
Maria

Helene sa...

Bra ordspråk = ))
Ha en mysig kväll.
Kram Helene.