29 november 2010

Stjärnor och måne!

Fullmåne nu? Nej, det är bara en lampa som hänger i mitt fönster..Däremot så ser jag månen hela tiden den är uppe här, och Venus lyser också starkt i öster på morgonen. Idag har också solen lyst (inte bara med sin frånvaro ;) men kallt har det varit förstås :((( Mindre kul tycker jag. Jag avskyr verkligen kyla.

Det är lite för kallt för att cykla tycker jag och därför tankade jag på mitt respass med en tvåveckorsperiod för några dagar sen. Igår så råkade respasset komma bort tappas. Illa! Jag som nyss hade betalat 249 kr för att kunna åka buss. Men - jag ringde till Karlstadbuss och de sa att det var bara att spärra kortet och komma ner till kontoret så skulle jag få ett nytt kort med allt jag hade på det överfört! Tjoho! Vilken service! Tur var det också att jag hade sparat de senaste kvittona när jag tankade kortet. Annars hade jag inte vetat vilket nummer kortet hade. Nu har jag lagt det nya kvittot på ett säkert ställe ifall kortet råkar försvinna någon mer gång. :)

Boken om lapparna av David Batra var jättekul! Rekommenderas å det varmaste. 

Få se om det blir så mycket läst ett tag..läseriet har liksom legat på is. Jag har ju lite annat att pyssla med på dagarna och det är inte färdigt här än, nu får jag nog möblera om i några skåp där jag bara slängt in saker för att bli av med dom när vi packade upp.  

Brrr..-9 ute, tur det är varmt inne. Mindre bra är bara att luften är så torr... jag får smörja in mina händer hela tiden. Men det är skönt att slippa frysa här inne...Vetepåsen har jag arkiverat i en garderob! :D

3 kommentarer:

mammakero sa...

I morse när jag gick till jobbet, var månen en tunn skära i nedan. "En önskemånen" tänkte jag då. Fast jag undrar om önskemånar endast är en skära av en nymåne?

mimmi sa...

Ja det var till och med för kallt för mig att gå en foto runda i stan idag :) men det är klart .. jag hade ju inte min tjocka tröja på mig heller :)

soffie sa...

brrr det är verkligen kallt nu men åå vilken vacker dag det blev.
va fin den lampan är,