10 mars 2011

Bakslag!

 Ja, det kan man sjunga idag. Snöat har det gjort mest hela dagen, men med rätt mycket blask i så det ligger nog inte kvar så länge. 
Eller så sitter han och försöker likna en gam...Det kan ju vara en hon också. Jag vet inte hur man ser skillnad på kråkhanar respektive honor. Men nog måste det vara en hanne som sitter och kraxar sådär kaxigt varje morgon uppe i björken...?

Jag satt och kollade en sida om LCHF förut och retade upp mig lite på att det var så mycket man borde äta som inte jag gillar. (Och tvärtom) Nu måste ju inte just jag äta sånt, och alla andra får äta precis vad de vill, bara jag får ha mina potatisar ifred! Hur skulle jag kunna vara utan färskpotäter på sommaren? Och istället äta kycklingskinn och fettränder på kotletter? No way!


 

3 kommentarer:

Söderkväll med blask sa...

Håller med, never in my life, fettränder i kött, gu va osmakligt och äckligt!
Fast i bondesamhället var fettränder till nytta efter ett hårt dagsverke fast då var ju grisarna lyckliga....ej proppfulla med diverse kemikalier....

Jag tror att kråkan sjunger ut vintern! Vintern rasat ut bland våra fågelbord! Kraxelikrax!

soffie sa...

fy villket ruskväder det va idag hoppas verkligen solen tittar fram i helgen,
jag kör en liten variant av GI utesluter kolhydrater så mycket det går fast färskpotatis på sommaren står jag inte över,
kram

Mimmi sa...

Ha ha . vilken stil han/hon har på bild nr 2 .. kanon bra fångat av dig :) en riktig härlig bild :D
kram :D