04 mars 2011

Drakonisk?

Detta är min spardrake! Den äter gärna mynt, får den inga så väser den och slungar drakeld efter mig! För att inte missa hans (drakar är alltid hanar tror jag) mattider har jag gjort en liten skylt...
Spar-grisar kan slänga sig i väggen hälsar den ;) 

Det fortsätter att töa ute. Just nu (klockan 17.10) bestämde sig solen för att det var dags att titta fram lite innan den gick och lade sig! Det är ljust länge nu och det är ju bara tre veckor kvar till sommartiden införs! DÅ blir det ännu ljusare på kvällarna! 

Och handen på hjärtat: Fram eller tillbakadragande av klockan...Men det där sitter som en smäck, eller hur...?

5 kommentarer:

södergök sa...

Haha, vilken söt och välgödd drake!
Dags att tömma den?

Haenallrabästlördag

AnnaKK sa...

Problemet är att det sällan eller aldrig finns några pengar att mata spardjuren med överhuvudtaget... Men de kanske har börjat ta kreditkort de också numera!? ;-)

Klockvridningarna är inga problem om man har ett käckt motto typ "Alltid mot sommaren". :-)

Men blev jag upprörd igår när jag satt och åt frukost och tjommen på lokalradion dillade om att det var 33 dagar kvar tills det blir sommartid. Trots min låsta rygg var jag tvungen att hasa mej upp och kolla i almanackan om nån dåre möjligen hade fått för sej att flytta sommartiden till påskhelgen eller nåt! Men precis när jag hade kollat att så inte alls var fallet, så bröt tjommen låten som spelades och rättade sej själv: 23 dagar kvar, skulle det ju vara. (Troligtvis var det andra lyssnare som hade blivit ännu mer upprörda än jag, och t o m ringt in till studion och påtalat detta!? Fniss!).

Så idag är det bara 22 dagar kvar. :-)

mimmi sa...

Det var en söt lite rackare ..och det är ju bra att den talar om att den vill ha "mat"
Idag har vi sol ..det blåser ganska mycket ..men jag skall ut ändå ..det är ju SOL :)

Anonym sa...

Han är SÖT=) Nää jag gör inte bilderna mindre, men det brukar aldrig vara några problem..det är bara när blogg.se krånglar!

Just nu är min header ute på cyberpromenad..mysko!

SOLA är ju underbart skönt..kramen Ninni

Anonym sa...

Sommartid tycker jag är fånigt, sommaren är så ljus och härlig ändå!
/Ninni