24 mars 2011

Bananarama!

Tja, vad ska man tro? Bananhistorien går vidare...Idag när jag gick förbi var det inget nytt skal, men en massa som låg vid sidan av rälsen och en mindre hög lite längre bort mellan rälarna. Hm...jag lutar mer och mer åt lokförarteorin. Hur i självaste glödheta har det kunnat hamna så mycket skal just här annars? Jaja..någon gång kanske historien får sin lösning!


För övrigt har jag varit och hämtat mitt pass hos polisen! Det är ju inte klokt att man kan se himla lycklig, glad och alldeles..alldeles strålande ut!  tamigfan inte klok ut! Mitt ansikte är totalt osymmetriskt, jag har fått en mörk skugga under hakan så det ser ut som om jag har skägg! Men va f...
(Nej, det blir ingen bild på detta missfoster här. Det är inte jag. :D

Till hösten måste jag förnya körkortet. Då ska jag se till att bilderna är ok, annars godkänner jag dom inte, hihi! 

 



7 kommentarer:

Mimmi sa...

Vart är bilden på Tofsvipan? jag vill ju se den ;)

Södersol sa...

Nej, nej det är inte lokföraren, bananaskalen kan orimligtsvis hamna på samma ställe.
Olika vindar på olika dagar!
det är någon som ofta har ett ärende över rälsen men finns det något speciellt där förutom en tennisbana och det är väl ingen sund person som spelar utetennis mitt i smällkallaste vintern!?
Detta måste vara en person som lider av tvångsmässig rutin...
Hm , har ni något "hem" i närheten där dessa personer bor? Ett gruppboende? Jag lutar åt det hållet. Eller så kan det vara vårdpersonal....iiiiiiiiiii!

Här lyser solen så gott, våren är på väg.
De första penseerna kostar 9 kronor stycket!
En aning dyrt.Har du planterat något än i dina blomlådor?
Potäter kanske för groddning på köksbordet?

Maria Thorbjörnsson sa...

Varför i himmelens namn blir det alltid så konstigt med foton i körkort och dylikt..man vill ju inte visa det för någon och så e det bevis för att jag e jag..ha det..Maria

AnnaKK sa...

Jag tycker de där bananskalen har ett grafiskt tilltalande uttryck. Du borde ta för vana att fota dem ur exakt samma vinkel gång från gång, så kan du ställa ut kollektionen på nåt galleri nån gång i framtiden! :-D

Ditt passfoto låter som om det skulle kunna vara taget av samma typ som tog mitt senaste körkortfoto. Jag är inte helt säker på att det verkligen är jag på det - och nån gång har även nån annan tvivlat! Suck... (Det var på en bank... Men jag fick ut pengar ändå! Fniss!!)

Anonym sa...

Hmm mystiken fortsätter=)

Varför kan det aldrig någonsin bli att bra kort på pass eller körkort..man skrattar ju på sig när man tittar på eländet=)

Tror du jag kan få dispens från sommartiden..jobbigt kanske jag är ju alltid en timme efter..haha

Kramen Ninni

mammakero sa...

Det konstiga är att det alltid är de bilder som man får dras länge med som blir missfostriga (?) Knäppt i alla fall!
Tänk vad glad jag skulle bli om du lyckades fånga bananmannen på bild!

soffie sa...

blev det inga bra bilder på rådjuren?
Å du redan 2550 tranor det har nog kommit ännu fler på lördag:)
å guu den där som käkar bananer måste ha en speciell promenad då han/hon går å käkar bananer,vi får gå ut å smyga där alla möjliga tider fär å se vem tusN DET ÄR;)
fniss en skäggditte:)
KRAMIZ