11 mars 2011

Vårifiering?

Luffarvisa av Martin Nilsson 

Vårens vindar rista, jo, visst rister de i björken här utanför. Men några ljumma vindar är det inte tal om. Men soligt är det i alla fall. Och nu ska jag ut och kvista cykla till bibblan. Jag drömde i natt att jag hittade en lustig enorm och konstig spindel i min källare och fotade den! Men jag hittar ingen bild i kameran nu, buhu ;)

Jag har ätit en väldigt o-LCHF-frukost. Gröt, mjölk, socker. Sedan kaffe med mjölk och en smörgås utan sovel. Men mycket Bregott på! Hehe...

Jag kan köpa det där om att det inte är bra att äta för mycket socker, men kolhydrater? Vad har dom gjort för ont? Jag tror att människan är en allätare, som många apor och grisar! 

För mycket och för lite skämmer allt är ett bra ordspråk. 

"Ovanjordsgrönsaker och underjordsgrönsaker", hm...det finns väl inga grönsaker som växer under jorden? Då heter det ju rotfrukter...

Jaja, nu ska jag sluta reta mig på detta! 

5 kommentarer:

AnnaKK sa...

Ja, sluta reta dej du - så kan jag istället börja! ;-) För nu snöar det MER här!!! Värre än alla kostråd ever! Blä-hä!!!

Men i förmiddags var det härligt solsken. :-) Så det är väl med vädret som med maten: Lite av varje, så blir det bra nog!?

mammakero sa...

Plötsligt så är det fullt med folk runt omkring mej, som sjunger med i LCHF-loven. För 2 år sedan var det GI-loven. Jag är emot alla dieter. Det finns bara 3 saker som funkar i alla lägen. MÅTTFULLHET, VARIATION OCH MOTION. Inte en gång ibland utan alltid.
Jag vaknade till en klarblåhimmel och sol. Efter 2 avsnitt av Tudors så var det plötsligt mulet ute...
Suck! Bara det inte snöar....

Mimmi sa...

Det var ju kanon gott ute idag :) vi var först till bergvik .. sen när vi hade kommit hem gick jag ut på promenad .. och jag svettades ett tag ;)

soffie sa...

å så vackert men idag kändes det som vår iallafall:)imorrn ska jag gå tipsis:)
kramen

söderknubbig sa...

Alla dieter till trots, all ätare,
allätare är nog det som funkar bäst utan att äta som en häst.
Inte lätt med allt socker idag som finns överallt och i allt.
Tänk om all mat istället kryddades med ister????????
Vem vet, alla överviktiga kanske skulle bli lagomviktiga?
Hm...

Nä, ingen vår i sikte än, inte en knopp i rabatten.
Fy och usch.