12 mars 2011

I hönsfabriken...

Melodifestival i hönshuset! Vem blir herre på täppan i kväll! Kanske den skönsjungande svängiga tjommen här ovan...eller...
 Allas vår trubadur som drar till med ett säkert kort...eller....
 Eftersom det säkerligen är en mycket ungdomlig publik som röstar så borde denna käcka visa gå hem! Eller...?
 Varken röka eller kröka får de göra, de stackars fjäderfäna...

Själv ska jag inte kolla nån melodifestival, jag ska sitta och sura över att min favoritserie just nu, Downtown Abbey, är framflyttad en halvtimma på grund av detta melodijoxande. Hmpf. 

 

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ska också sura. Jäkla melodifestival. Vi spelar in Downtown Abbey. ALldeles för sent att se på den. Somnade till Kommissarie Frost i går som höll på till kl 23. Kanske ser vi på Let's Dance som vi spelade in i går. Tur man kan spela in. Annars skulle jag aldrig kunna se på mer än Aktuellt och Borgen på sin höjd. Jag har ändrat bilden på min blogg. Vad tycks?
Kram/Kaj

soffie sa...

stackars dej här blir det schlager då Nellie älskar det så det är bara för lilla mamma att gilla läget;)
kramis

Mimmi sa...

Jag har inte ens en aning om vem som är med där .. det programmet har jag inte tittat på i 2 minuter ens :)
Jag gillar dina tupp sångare bättre ;)
Det känns som vår när man ser dessa bilder :D

AnnaKK sa...

Hej-Hej!

I brist på bättre sysselsättning i kväll är det nog risk för att det blir till att glo på Melodifestivalen. :-I Alternativet är att åka och jobba, men det har jag ännu mindre lust med... Får nog bli ett tidigt pass i morgonbitti istället - så jag kanske går och lägger mej vid 21-tiden, och isåfall slipper jag nog att höra vem som vinner!? ;-)

mammakero sa...

Jag har slutat tittade på melodifestivalen efter det att Lordi vann! Det var den häftigaste gruppen, med det häftigaste framträdandet EVER! Inget kan bli bättre, sa jag efter den festivalen. Jag hade rätt, för vilka skitlåtar som vunnit efteråt!
Nä, vi kommer kanske kolla filmerna the tudors...

Pytteälgen sa...

Härliga färger på hönor o tuppar! :D

sv. Roligt med sol i Karlstad, även om det bara verkar ha varit moln över Växjö denna lördag (var ju fint förra veckan iallafall)!

Trevligt att du fått tag i Ordförrådet, en utav de roligare böckerna i vår värld! :D

Unknown sa...

Tuppen vinner helt klart! Försökte se lite på programmet eftersom det är sista gången men efter att ha stått ut med en hårdrockare och rappare på raken så stängdes teven av.
Ha en go fortsättning på helgen! /SA