12 januari 2011

Ikea o ja..

Det ser ut som om det ångar på himlen. Det kanske det gör...Men imorse snöade det. Lite mer snö var väl precis vad vi ville ha, va? Näää...tror inte det. Jag läste i DN att någon sett en snödroppe i en park. Men några vårtecken har inte jag sett här än. Någon som sett nåt? 
Att skotta Ikeas tak är väl inte ett vårtecken precis...och det tar nog tid. Det är ju en stor byggnad. Jag fattar inte varför de bygger platta tak, för detta lär väl inte vara den sista snörika vintern i Sverige? 
 
Ja, det blev Ikea igår igen. Fast denna gång var det planerat. Jag och C skulle bara dit och fika, för det är något som är billigt. Jag lyckades att bara köpa en blomspruta också (10 kronor) och en sån har jag letat efter. Sen gick jag omkring och lekte cowboy, typ "vem drar först" där med C och kände mig som Mr Bean :-D Men man måste väl få ha lite roligt i denna trista vinter..? 
 
Sova går inte så bra...eller rättare sagt, jag är urtrött tidigt på kvällen och lägger mig tidigt, somnar och vaknar en timma senare och tror det är morgon. :-( Sen gick jag upp klockan halv fem i morse...läste DN och lyckades sen somna om till halv åtta, relativt drömlöst. Det är dom här drömmarna som ställer till det. Går det inte att stänga av strömmen till den där drömcentralen, tro... ;-)

5 kommentarer:

Monica sa...

Nej inte har jag sett ett enda vårtecken än i alla fall. Lite vårkänsla fick man kanske då det droppade som bäst från taken.

Platta tak - ja, hur korkat är inte det?!

Det vore verkligen jätte trevligt att ta sig till August för att lyssna på Jack. Får väl kolla om jag är ledig då han kommer dit.

Lambergsfrua sa...

Vi hade platt tak på "min" skola, som byggdes på 70-talet. Det blev så stora bekymmer med bl.a. lackage att taket fick byggas om till ett "vanligt med takås. Och se, alla problem var som bortblåsta (hehe)
Hoppas du slipper drömmar i natt och får sova gott.
Kram,
Lambergsfrua

AnnaKK sa...

Så jobbigt att ha det så varenda (?) natt... :-( Det är illa nog när det händer nån enstaka gång för min del, kan jag tycka - och det ska jag fortsättningsvis sluta att tycka!! <:-)

Tur man inte är i snösvängen och ska behöva drömma mardrömmar och skottning, plogning, inrasade tak och annat klimatrelaterat skit!!! Bli väckt av telefonen "miss i nassen" eftersom man har snöjour och det har kommit tre centimeter nysnö mellan typ midnatt och 02.00 som genast måste bort ingår ju också i det jobbiga jobbet... Urk!! :-I

mammakero sa...

Det där med livligt drömmande när man sover, är sannerligen ett problem. Det går i vågor för mej och jag är aldrig riktigt utvilad (känns det som) hur mycket jag än sover... Eftersom jag vaknar massor av gånger under natten, även om jag somnar om relativt lätt, så blir det ingen ihållande vila...
Snödroppar? Nu? Vem har barmark i snörika Sverige nu? Det enda som vi har här i trädgården är snöhögar och ett snötäcke.

mimmi sa...

Jag har sett vår tecken ju ;) jag såg ju viden här för ett par dager sedan som jag fotade och la upp ;)din bild på himlen ..den var kanon .. den gillade jag väldigt :)
kramizz :)