04 januari 2011

Morning has broken

 Månen har vaknat här ovan, men idag lyser både den och solen med sin frånvaro. Tyvärr, för det ska vara solförmörkelse om en stund. Men som det toksnöar här så lär det inte märkas ett dugg :( 
Och det här kan man ju tro är mitt hår som blivit alldeles elektrifierat! Men det är bara jag som lekt med kameran lite och haft slutartiden på några sekunder, fokuserat på ett levande ljus och viftat lite med kameran ;-) 
 
Jag håller nu på att läsa Nostradamus försvunna profetior av Mario Reading. Den är riktigt spännande och grundar sig på att det tydligen finns (fanns?) 58 okända spådomar som aldrig hittats. Jag ska skriva mer om denna när jag läst ut den!

6 kommentarer:

55-an sa...

Yes, morning has brooooooooooken
and I am one year ooooooooolder.
Sorry, sorry, soooooooooon I lost my memoryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
to nothing.

Try, try tooooooooooooooooo forget I am one year ooooooooooooooooolder.

Monica sa...

Ja i dag är det busväder, men jag håller mig inne. Är genomförkyld - trist som satan.

Susanne sa...

Svar: Ja, om inte annat så kanske det kan bli en liten tuffing av honom...så småningom, nu är han mest bara yttepyttig :-) och söt.

AnnaKK sa...

Nostradamus is back!? 8-X

En kompis från förr lyckades skrämma upp mej en hel del ang hans profetsior, men vad jag vet så slog de väl inte in så där jättebra... Återstår att se om de nya funkar bättre - annars får de väl leta upp ännu fler! Det kanske visar sej så småningom att det är tredje gången gillt som gäller!? ;-)

Jag tyckte faktiskt att det var mer skumt än vanligt ungefär vid halvtio-tiden (då när jag var ute och skjutsade på dottern), så jag undrar om det inte märktes ändå att det var solförmörkelse, även om det inte gick att se nåt av den här. :-)

soffie sa...

typiskt jag ville sett den men ute på hammarö toksnöa det med.blä!
mitt hår är med helknasigt nu usch för vintern.
vi bojkottar den va:)

Maria Thorbjörnsson sa...

Fnissfniss...viftat med kameran..det blev ju kanonläckert..så vifta på du och ha det..Maria