01 januari 2011

Sol över Bellevue!

 Idag har det varit en väldigt okej dag för att vara vinter...sol och bara nån minusgrad. Rätt blåsigt, men inte mer än att det gick att vara ute lite. Här går jag på isen utanför Zakrisdalsudden, jag ville gå till Grums och fika, men sambon tyckte inte det var nån bra idé och det håller jag nog med om ;-)
 Soligt värre alltså! 
 En mystisk isformation som jag bara stoppade ner kameran och fotade underifrån...sånt är spännande ibland!
 Och här är en siluett av en stad...? Eller? 
Det finns vackra konstverk ute i naturen om man bara tittar lite närmare på den! 

*här skulle det varit en rolig bild på ett vägmärke*

Men det blir det inte, för bilden blir "avvisad av servern" hela tiden :( Jag provade med att göra den mindre, det gick med en annan bild, men servern har tydligen något emot vissa bilder...GAH! Det är så irriterande när man inte förstår varför det blir på olika sätt...en annan sak som är lite jobbig i denna läsare är att jag får ändra typsnitt för varje nytt stycke om jag vill ha samma, som ARIAL här. Det går inte bara att ställa in det från början och sen skriva...vet inte vad det beror på heller, om det är denna webbläsare. Men eftersom jag inte ens kommer åt bloggen från de andra, så nöjer jag mig med detta så länge ;-) Explorer och Firefox avvisar inte bara nån enstaka bild utan hela mig! :-D
 
I morgon ska jag på ekorr-safari! :-) 

5 kommentarer:

soffie sa...

va kul med ekorrsafari ska du till Mimmi?
hoppas du haft en härlig nyårsdag jag har varit riktig hurtig med en timmes promenad härligt!!!

AnnaKK sa...

Hejsan!

Så har man överlevt ännu ett nyårsfirande. :-) Och imorgon har jag bestämt mej för att göra absolut ingenting! (Utom möjligen lite bloggande och fotande, förstås!).

Låter roligt med ekorrsafari - hoppas ni får syn på hela flocken!?! :-D

mimmi sa...

Det är så himla knepigt det med din dator ..den verkar ha ett helt eget liv.Men så gott du har det med sol på balkongen och så gott att bo så långt upp så man har utsikt också :)
Nu får vi hoppas att de små busiga ekorrar vill visa sig idag också :)
kram :)

Anonym sa...

Mmm vilka fina bilder du tagit. Firefox har helt enkelt bara försvunnit från min dator..tror minsann det spökar. Först ljudet och sen firefox.Hmmm?

Hoppas du hittar några ekorrar..annars får du ta en sväng till Hyde Park=)

Kram Ninni

mammakero sa...

Fikastund i Grums? Har man bara "långfärdsskorna" ordentligt fastknutna på fötterna, så...! Vackert väder för en LÅNGpromenad var det i alla fall!
Fin isbild!!